2777
2789
عنوان

کیا در حال خرید جهزیه هستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 46 پست
قاشق چنگالم سرویس نخر،برو یه مارک خوب دونه ای بخر، ۱۸تا قاشق۱۲چنگال،یه کفگیر ،ملاغه بزرگ و دوتا ملا ...

من حساب کردم از نظر قیمتی یکی میشه .بعد الان سرویس که من خریدم ۱۸قاشق۱۸چنگال بقیه اش دوازده تایی هستش

افسوس از زمانی که بی دینی نماد روشنفکری باشد😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه الان وسایل برقی همه فیک و به درد نخورن

ایرانیش چی؟اونا هم به در نخوردن؟

به نظرت برم از گناوه از این بدونه ضمانت نامه ها بخرم؟نزدیکم به گناوه

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
واقعا چمدونش اضافه ست، تازه چقدم گرونه

اره الکیه

من از این قاشق چنگالای استیل ساده دارم مال ۱۲سال پیش اخ نگقتن

خواهرم یه چمدون سه کشو خرید ،با ناهار خوری ۷۰نفره ،شیک و رنگ طلایی،۴سال پیش گرفت ۸۵۰،الان میگه هرکدومش دم دستم بوده دسته هاشون ترک خورده بعضیاشون شکسته،دیگه جمع کرده فقط واسه مهمون نگه داشته،حالا کلی خرت و پرت اضافی روشه

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
راست میگن دوستان چای ساز اصلا احتیاج نمیشه.اصلا چایی تپش بدرنگو بدمزه میشه خودت استفاده ازش نمی ...

نه اتفاقا اگه عادت کنی خیلی راحته، چایشم با حرارت کم دم میکشه، بد نمیشه

خوشبختی همیشه به دست آوردن نیست گاهی وقتا باید از دست بدی
نه اتفاقا اگه عادت کنی خیلی راحته، چایشم با حرارت کم دم میکشه، بد نمیشه

هیچی به اندازه چایی سماور خوشمزه و‌خوشرنگ نمیشه.اگه سماور نبود حداقلش با کتری.

من خودم چای فلاکسو چای سازو‌قبول ندارم.تو خانواده ما رو‌چایی خیلی حساسن🥴

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
من حساب کردم از نظر قیمتی یکی میشه .بعد الان سرویس که من خریدم ۱۸قاشق۱۸چنگال بقیه اش دوازده تایی هست ...

دونه ای جنس بهتری داره،چیز اضافی روش نیشت،میتونیم دم دستی و مهمونی رو متفاوت برداری که وقتی برا مهمونی اوردی بعد راحت اضافه هارو جمع کنی بزاری کنار که دم دس نباشن از براقیشون کم بشه

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
اره الکیه من از این قاشق چنگالای استیل ساده دارم مال ۱۲سال پیش اخ نگقتن خواهرم یه چمدون سه کشو خری ...

حالا ممکنه بعضیا واسه بستن دهن خانواده شوهر چمدون بگیرن

حالا ممکنه بعضیا واسه بستن دهن خانواده شوهر چمدون بگیرن

همینجوری دنیا پر از تجملات شده ،واسه بستن دهن خانواده شوهر خودشونو اذیت میکنن،

هیچی به اندازه چایی سماور خوشمزه و‌خوشرنگ نمیشه.اگه سماور نبود حداقلش با کتری. من خودم چای فلاکسو چ ...

مگه فقط سماور برقی وگرنه گازی که اصلا

دونه ای جنس بهتری داره،چیز اضافی روش نیشت،میتونیم دم دستی و مهمونی رو متفاوت برداری که وقتی برا مهمو ...

چرا برا من هیچ چیز اضافه روش نیست   همینا که بالا به دوستمون گفتین بخر دقیقا همینا هست بعد یه دست شیش تایی ادم میخره برا تو دست

افسوس از زمانی که بی دینی نماد روشنفکری باشد😔😔😔
ایرانیش چی؟اونا هم به در نخوردن؟ به نظرت برم از گناوه از این بدونه ضمانت نامه ها بخرم؟نزدیکم به گنا ...

بانه ای و گناوه همه چینی و پایین تر از اون هستن، به نظرم ایرانیا بهترن

یه یخچال دوقلو جنس خوب اما قیمت مناسب معرفی می‌کنیم عزیزم؟😔

عزيزم تو پيج همسرم بهش پيام بده تا جايي كه بتونه راهنماييت ميكنه خيالت راحت باشه. اينم ادرس پيج 

Anikala_ir

خداياشكرت....❤️ 
چرا برا من هیچ چیز اضافه روش نیست    همینا که بالا به دوستمون گفتین بخر دقیقا همینا هست ب ...

خواهر من که گرفت مثلا چاقو و چنگال کوچیکشو میگفت دوس ندارم رفت از دسته طرح دارا برداشت،ملاغه بزرگ چهارتا داشت،قاشق شربت خوریشم دوست نداشت باز رفت جدا از اونا که دستش جینگول مینگوله خرید،۱۲تا هم قاشق خیلی ریز داشت ۱۲تا قاشق چایی خوری،که خیلی ریزه موندم برا چیه،چایی خوریم باز دوست نداشت رفت دسته جینگولا خرید