2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید

77 بازدید | 10 پست

سلام، چند شب پیش شوهرم با کارفرماش تلفنی صحبت میکردند که بحثشون شد و کارفرما هم اس ام اس داد و همسرم رو اخراج کرد، حالا همسرم پشیمونه و میگه با این شرایط مملکت نمیشه به راحتی کار پیدا کرد میخواد بره معذرت خواهی کنه، اما نمیدونه چطوری صحبت کنه که کارفرما قبول کنه، اینم بگم همسرم تو کارش خیلی خبره هست اما تو کار پیدا کردن خیلی بدشانسه،

ازین بحثها خیلی پیش میاد ، بشرط اینکه دستی برای صلح گذاشته باشه همسرتون و خیلی بحث و حرف بَدی بینشون نبوده باشه بره و مودبانه ازشون بخاد دوباره بَرگرده سرکار. . نیاز ب حرف خاصی نیست همین ک ایشون برن و روبرو شَن کافیه اگه رئیس هم خاهان ایشون باشه البته 

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازین بحثها خیلی پیش میاد ، بشرط اینکه دستی برای صلح گذاشته باشه همسرتون و خیلی بحث و حرف بَدی بینشون ...

کارفرماش خیلی دوست داره مجیزش رو بگن اما همسر من اصلا اینجوری نیست همیشه سعی میکنم کارشو درست انجام بده

کارفرماش خیلی دوست داره مجیزش رو بگن اما همسر من اصلا اینجوری نیست همیشه سعی میکنم کارشو درست انجام ...

مهم هم همینه ک کاری ک بهشون محول شده رو درست انجام بدن بدون حاشیه . . بَرن و روبرو شَن با ایشون انشالله حَل میشه، بهتره مراقب رفتار و برخورد کلیشون با رئیس باشن و محتاط عمل کنن. . 

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
درست میشه 

راستش خیلی دلم برای همسرم میسوزه که میخواد بره معذرت خواهی کنه، آخه اون مردک خیلی عصبانیش کرد همسر منم حرف بدی نزد فقط گفت بهش که درست صحبت کن، مودب باش، همین

راستش خیلی دلم برای همسرم میسوزه که میخواد بره معذرت خواهی کنه، آخه اون مردک خیلی عصبانیش کرد همسر م ...

تو کار این مسائل پیش میاد 

همسرت ام کمی بیشتر باید مدیریت کنه مخصوصا تلفنی حرف زدن ها خیلی باعث سوتفاهم میشن 

خیره انشالله