شغل مردم من جان دادن است جان دادن در جاده های ناهموار. جان دادن در ته دره ها. جان دادن در هوتک ها. جان دادن در شکم تمساح ها. جان دادن درمیان دود گازوئیل ها. جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها. شغل مردم من جان دادن است 🙃
واسه یدونه مرغ ی قاشق زرد چوبه سرخالی ی قاشق پودر فلفل سیاه یکم ادویه مخلوط یک قاشق سرخالی فلفل و ب اندازه نمک دو سه قاشق روغن دو بوته پیاز خرد شده یا رنده شده در صورتی ک بوی خنک دوست دارید نصف فنجون اب لیموی تازه توی کباب نصف فلفل دلمه ای مرغتو از شب قبل تو پیاز بزار صبح تو مواد بزار عزیزم عالی میشه انگشتاتم باهاش میخوری این دستور منه ک همه میپسندن .... جنوب زندگی میکنیم...
عزیزم بوشهر جوجه کباب خاصی نداره به اون صورت حالا هرکسی سلیقه ای مزه دار میکنه ممکنه به سبک لبنانی درست کرده باشه که رب هم داره یا ادویه tandori زده باشه که هم طعم دودی بهش میده هم تندش میکنه هم خوشمزه این ادویه رو ما از چابهار برامون میفرستن بسته بندی شده و شرکتی هست از هند و پاکستان میاد