2777
2789
عنوان

آش دندونی

100 بازدید | 6 پست

دخترم دندون دراورده منم اینجا تو شهر غریبم خانوادهامون نیستن اینجا بخاطر کروناهم نمیدونم خوبه بخوام ببرم در خونه همسایه ها یا نه اصن هیچ جوری وقت نمیکنم دست تنها بپزم😭

پختن اش دندونی واجبه یا نه ؟اگ نپزم چی میشه

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

نه بابا 

تو این شرایط چه کاریه

واسه سر سلامتیش یه صدقه خوب بده

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

چه کاریه یه قابلمه بپز زن و شوهر بخورین، میشه وعده شامتون

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا  تو این شرایط چه کاریه واسه سر سلامتیش یه صدقه خوب بده

چ صدقه ای مثلا ؟براسلامتیش ک هر ماه شوهرم ۵۰ تومن میریزه برا شیرخوارگاه امنه جدا از صدقه های روزانه

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
چه کاریه یه قابلمه بپز زن و شوهر بخورین، میشه وعده شامتون

اخه میگن باید رد کنی بقیه بخورن اونجوری قبوله؟

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
چ صدقه ای مثلا ؟براسلامتیش ک هر ماه شوهرم ۵۰ تومن میریزه برا شیرخوارگاه امنه جدا از صدقه های روزانه

اگر به دلته یه اش کوچولو بپز

ولی اصل اینه یه کار خیر بکنی

واسه همون شیر خوارگاه یه پولی بده

صدقه همینه دیگه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
اگر به دلته یه اش کوچولو بپز ولی اصل اینه یه کار خیر بکنی واسه همون شیر خوارگاه یه پولی بده صدقه ...

میگن حبوباتو مثلا بقیه دندون بزنن ک دندون بچه راحت در بیاد حالا ک ب شما گفتن باید پخش کنی از هر حبوبات یکی دو قاشق خیس کنی یه عالمه اش میشه نهایت ب یکی دوتا همسایه هم بده،اتفاقا آش راحتی هم هست سبزی هم نمیخواد ک عذاب بده،فقط یه روز جلوتر پیاز سرخ کن ک بهت فشار نياد

مبارک باشه😃

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم