2777
2789

برادر شوهرم عقد کرده هستش.خانومش شهرستانه.

یه بار خرداد ماه اومده بود تهران که من تو ماه چهار بودم و اینکه تازه اسباب کشی کرده بودم و هنوز خونمو نچیده بودم به خاطر بارداری و کرونا خیلی دیر وسایلم رو چیدم.تقریبا الان یک ماه هست که خونم خونه شده تا همین چهار هفته پیش پرده نداشت خونم.که اون موقع نشد بیاد خونمون و خب من به خاطر کرونا هم خودم نه جایی رفتم و میرم و نه دوست دارم برم...

تقریبا دو ماه پیش بود که چون تازه اومده بودیم خونه خودمون علی رغم بارداری و کرونا خانواده شوهرم یعنی دوتابرادر شوهرام که یکیشون مجرد هست و اون یکی هم همینی هست که عقده و اون موقع خانومش نبود رو به همراه خواهر شوهرم اینا دعوت کردم اونم از سر اجبار گفتم هم دوست دارن بیان خونه جدید برادرشون هم اینکه این کرونا رفتنی نیست و من روز به روز سنگین تر میشم و آخرشم باید بیان خونم پس تا سنگین تر نشدم یه بار دعوت کنم بیان تا ایشالله فارغ بشم.

اما

الان دوباره اون برادر شوهرم خانومش رو آورده تهران.و من الان در اول ماه نهم بارداری هستم و کمردرد و پا درد و سنگینی به کنار که واریس واژن و پا و فتق هم گرفتم و سخته برام  سرپا بایستم و دکتر هم گفته خیلی راه نرم و سرپا نایستم واسه همینم مامانم الان یک ماه هست اومده خونم که کمکم باشه و تا زایمانم میمونه و امروز همسرم بهم گفت فلانی اومده یه شب دعوتش کنیم بیاد دوبار هست اومده تهران و خونمون نیومده زشته،😒

گفتم من با این شرایط نمیتونم هم بارداری هم کرونا هم ماه آخر بارداری و هم مشکلات بارداریم

گفت داداش کوچکم هست توقع دارم ازم.گفتم خب فرار که نمیکنه بلاخره بازم میاد تهران قراره اینجا زندگی کنه.

خیلی اصرار نمیکنه همسرم اما حرفش هم اینه و خواسته قلبیش اینه که اونا رو دعوت کنم.

منم ناراحتم هم برا خودم سخته هم دوست ندارم همسرم ناراحت بشه هم اینکه نکنه اونا فکر بد راجب من کنن و بگن فلانی رو دعوت نکرده و زشت بشه برام ؟

من خودم بودم تو این شرایط از یه زن باردار توقع ندارم من تو شرایط غیر کروناش هم دوست ندارم برم یه زن باردار رو تو سختی بندازم ولی نمی‌دونم اونا تو دلشون توقع دارن یا نه؟

حق با کیه؟

من باید چکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمانی نگیر توماه نهم؟  تو کرونا؟  بعدا از دلشون درمیارید

نمی‌دونم...

بعدا برام بد نشه؟

همسرم چی؟

جاری جدید فک نکنه قصدم بی احترامی یا دوست ندارم بیان خونم

به نظر من دعوت کن چون شما دقیقا یکی دوماه پیش تونستی مهمونی بدی دقیقا وقتی اون نبوده هرکی باشه بهش برمیخوره 

به خصوص که میگی مامانت خونه شماس خوب کمکت میکنه مشکل چیه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

ببخشیدا ولی اگه ناراحت بشن با وضع بارداری شما و کرونا واقعا دیگه آخرشن🤦🏻🤦🏻سلامتی بچت باید اولویت باشه برات ن ناراحتی بقیه اگه بچت کرونا بگیره زایمان زودرس،بستری توnicuو....خوبه؟😑😑😑

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
وجدان داشته باشن خودشون باید دعوت رو رد کنن و کار همسرت هم‌اصلااا‌خوب نیس نهایتش موفق نشدی بگو شام ...

دوست ندارم پافشاری کنم و خیلی بگم نه..ولی راستش ته دلم دوست داشتم همسرم اصلا ازم این خواسته رو نمیداشت

نمی‌دونم... بعدا برام بد نشه؟ همسرم چی؟ جاری جدید فک نکنه قصدم بی احترامی یا دوست ندارم بیان خونم

میتونید تلفنی توضیح بدیدکه حتما دراینده براشون جبران میکنید

شوهرتم ک عجیبه واقعا از زن باردار توقع مهمانداری داره

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
دوست ندارم پافشاری کنم و خیلی بگم نه..ولی راستش ته دلم دوست داشتم همسرم اصلا ازم این خواسته رو نمیدا ...

همسرها حالیشون نیس والا

من دوقلو داشنم از اول تا اخر بارداریم باور کن بیست تا مهمونی دادم. سه تاش ک بالای ده نفر بود🙄 حزفم میزدم میگفت مگه‌میخوای کوه بکتی😐