2777
2789

دیروز ۳۶ هفته و ۱ روز بودم.سونو دادم وزن جنین ۲۶۰۰ گفته شد.دکتر سونو گفت خوبه هنوز به دکتر خودم نشون ندادم.ولی خودم فکر میکنم وزنش کمه.سزارینی هستم.حدودا ۱۵ روز دیگه زایمانمه.نگرانم که وزنش کم باشه.تغذیه مم خوبه.همه چی میخورم.میخوام بدونم وزن سونو چقدر قابل اعتماده؟

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا۱۵روزدیگه ۳کیلومیشه دیگه.نگران نباش

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
منم اینقد بود رفتم سزارین قبلش سونو کردن گفتن ۳۵۰۰ پشماام ریخته بود😂😂😂

واقعا راست میگی؟؟خدا کنه.خیلی نگرانم.بچه اولم رو ۳۳۰۰ بدنیا آوردم ریزه میزه بود میترسم زنش خیلی کم باشه این یکی

واقعا راست میگی؟؟خدا کنه.خیلی نگرانم.بچه اولم رو ۳۳۰۰ بدنیا آوردم ریزه میزه بود میترسم زنش خیلی کم ب ...

اگه ۳۳۰۰ پیشت ریز هست پس بچه های دوکیلویی چی هستن 😂 

وزن جنینت عالی هست و بالای ۳ بدنیا میاد

اگه ۳۳۰۰ پیشت ریز هست پس بچه های دوکیلویی چی هستن 😂  وزن جنینت عالی هست و بالای ۳ بدنیا میاد

😅 نه که ریز باشه ولی خب بغل کردن و جابجا کردن بچه کوچولو سخته.همه ش استرس دارم ه نکنه یه چیزیش بشه.فکر کن وزنشم کم باشه دیگه بیشتره استرسش.

دختر من ۳۶ هفته بدنیا اومد ۲ کیلو بود 😃

خدای من.عزیزمممم.خدا واست حفظش کنه.منم دقیقا از همینش میترسم دیگه.میترسم سونو گفته باشه ۲۶۰۰ ولی در اصل کمتر باشه😥شما قبل زایمان سونو شدین؟؟آخرین سونویی که انجام دادین چند وقت قبل زایمانتون بود؟؟وزنش میخوند با وزن تولد یا اختلاف داشت

واقعا راست میگی؟؟خدا کنه.خیلی نگرانم.بچه اولم رو ۳۳۰۰ بدنیا آوردم ریزه میزه بود میترسم زنش خیلی کم ب ...

نه بابا ۳۳۰۰ که ریز نیس خخ 

ولی با تلاش کنی خودتو ببند به معجون و بستنی هر روز بخور 😁😁😁

کنکور ۱۴۰۰
نه بابا ۳۳۰۰ که ریز نیس خخ  ولی با تلاش کنی خودتو ببند به معجون و بستنی هر روز بخور 😁😁😁

فکر نمیکنم به ۳۳۰۰ برسه.اولی رو ۳۹ هفته و ۴ روز بدنیا آوردم.دومی احتمالا ۳۸ هفته.۳ کیلوام بشه راضی ام