2777
2789
عنوان

لطفانظرتون روبگید

79 بازدید | 12 پست

سلام میخواستیم خونه جدیدمون روبازسازی کنیم اما توی این گرونی من توفکرم دیوارحیاطش روکه آجری هست وبدشده روجای سنگ یاسرامیک به همسرم بگم رنگ سفید بزنه ولی حس میکنم اگر کسی بیاد خونه مون مسخره مون کنن نظرتون چیه کارخوبیه به همسرم پیشنهادش بدم که اینهمه هزینه سنگ برای دیوارهای حیاط رونده .هم دستمون تنگه هم میگم چه کاریه این خونه روبایدتاهروقت باشه چون قدیمی ساخته کامل تخریب کرددیگه اونموقع این پول روخرج کنیم ولی دودلم

من کلا موافق بازسازی خونه قدینی نیستم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب هر وقت داشتین سنگ کن خیلی واجب نیی الان

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

هر کی مسخره کنه از حسودیشه  ب فکر خودت باش فشارهزینه ها رو شما و شوهرت میخواین تحمل کنین

به نظرتون پشت سرمون حرف نمیزنن .میتونیم با سنگ درستش کنیم ولی به نظرم ارزش نداره .ولی از جهتی که من میخوان بیان منزل مبارکی خونه م میترسم پشت سرم حرف بزنن بگن مثلاخسیس بودیامدرسه س 

خب اینم که همینطوربری توش زندگی کنی خوب نیست آدم دلش میگیره بالاخره بایدتعمیرش کرد

من دیدم دیوار حیاط رو سیمان سفید میزنن و روش رنگ، خوب میشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

به نظرتون پشت سرمون حرف نمیزنن .میتونیم با سنگ درستش کنیم ولی به نظرم ارزش نداره .ولی از جهتی که من ...

رنگ زرد احری بزنین ما بین آجرا رم با قلم مو رنگ خاکستری بزن اینقد قشنگ‌میشه ی خونه تو سهرمون هست قدییییمی با پنجره های چوبی آبی رنگ اینجوری رنگ کرده ی حال خوبی ب ادم‌میده نماش

الآنم میشه ولی خب گرون درمیادازطرفی خونه قدیمی هست بایدتاهروقت باشه کامل تخریب کرد

اگ تا ۷ سال آینده تخریب نمیکنی ارزش داره و بعدشم اگ کامل داری بازسازی میکنی ک دگ نو میشه

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))