2777
2789
دکترم گفت عفونت هم گرفتم از اقدام اگه باردار بشم تا ۳ ماه با عفونت باید بمونم 😣😓

جدی من هنوز دکتر نرفتم پری تموم شه میرم قرص و کیت بگیرم اخه قبلا سقط کردم مشکل باروری ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله مال شما لانه گزینیه ولی مال من وقتی داخلش رنگیه حتمن پریود میشم

چه رنگیه؟ 

مال من نه خداروشکر 

فعلا امیدوارم 

آخه تو نی نی سایت بهم گفتن 3 الی 4 روز قبل پریود و قهوه ای یا صورتی کمرنگه

منم دقیقا همینطوره 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
چه رنگیه؟   مال من نه خداروشکر  فعلا امیدوارم  آخه تو نی نی سایت بهم گفتن 3 ا ...

مال من بیشتر وقتا نارنجی کمرنگ یا قهوه ای کمرنگه.۲ ۳ روز رنگیه بعدش پریود میشم.هر بارم میگم شاید بخاطر لانه گزینیه⁦☹️⁩

مال منم این ماه همینطوری بود تف تف ب این زندگی    امروزم لکه پریود داشتم

قبول دارم خیلی حال آدم گرفته میشه 

ولی انسان با امید زنده ست 

امیدتو نگه دار و با قوت دوباره ادامه بده عزیزم 💪🏻

مال من بیشتر وقتا نارنجی کمرنگ یا قهوه ای کمرنگه.۲ ۳ روز رنگیه بعدش پریود میشم.هر بارم میگم شاید بخا ...

وای آره 

چیکار کنیم خب 

هی به خودمون امید میدیم

من شوهرم مشکل کم تحرکی اسپرم داره 

7 ماه پیش یه سقط تو 5 هفته داشتم اسپرمش ضعیفه 

تو این مدت خیلی تقویتش کردم هم تغذیه هم دارویی 

نمیدونم دیگه چیکار کنم 

وای آره  چیکار کنیم خب  هی به خودمون امید میدیم من شوهرم مشکل کم تحرکی اسپرم داره  ...

من یبار تجربه لانه گزینی دارم،ترشحاتم رنگی نبود بین ترشحات سفیدم رگه خون صورتی،جدا بود با ترشحاتم قاطی نبود

انشالله مال شما لانه گزینی باشه

من یبار تجربه لانه گزینی دارم،ترشحاتم رنگی نبود بین ترشحات سفیدم رگه خون صورتی،جدا بود با ترشحاتم قا ...

ان شاء الله عزیزم 

توکل به خدا 

الهی دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی