2777
2789
عنوان

@@...دیـالـو گهــــای مانــدگـــار...@@

15947 بازدید | 836 پست

یه پایان تلخ…….بهتر از یه تلخیه بی پایانه… شهاب حسینی…درباره الی..

***گــور پــدر دل مــا، دل تـــــــــو شــاد***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنا زود پیر می‌شن، می‌دونی چرا؟ چون عروسک بازی شونم جدیه، رو عمرشون حساب می‌شه. از دو سالگی مادرن. بعد مادر برادرشون میشن. بعد مادر شوهرشون میشن. باباشون که پا به سن می‌ذاره ازشون پرستاری یه مادرو می‌خواد. گاهی وقتا حتی مادر مادرشونم میشن. من شوهر نکردم. ولی مادر مادرم بودم، مادر پدرم بودم، مادر برادرم بودم، تازه به همه اینا بچه‌های به دنیا نیاورده رو هم اضافه کن، مادر اونا هم بودم.

(باغ‌های کندلوس – ایرج کریمی) آذر (خزر معصومی):

کریم: اصلاً تو می‏دونی صدهزارتا ماهی چندتا میشه؟
پسر بچه: خب میشه صدهزارتا.

عنوان فیلم: [آواز گنجشک‏ها - 1386]
کارگردان: [مجید مجیدی]
نویسنده: [مجید مجیدی، مهران کاشانی]

اسکار شیندلر: قدرت یعنی وقتی که ما توجیه کاملی برای کشتن داشته باشیم، و این کارو نکنیم.
امون: تو فکر می‏کنی این یعنی قدرت؟
اسکار شیندلر: ین چیزیه که فرمانروا میگه. یه مردی یه چیزی رو می‏دزده، بعدش اونو پیش فرمانروا برمی‏گردونه و خودشو روی زمین میندازه و برای زندگیش التماس می‏کنه، اون می‏دونسته که قراره بمیره. و فرمانروا... اونو می‏بخشه. این مرد بی‏ارزش رو می‏بخشه و میذاره بره.
امون: من فکر می‏کنم تو مست کردی.
اسکار شیندلر: این یعنی قدرت امون، این یعنی قدرت.

کریس جانسون: یه نقاش ایتالیایی هست اسمش کارلوتیه و اون... اهوم... اون زیبایی رو اینطور تعریف کرده: اون میگه زیبایی مجموعه‏ای از اجزاییه که آنچنان باهم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه... و این چیزیه که تو هستی... تو زیبایی...
لیز: واو!

وقتی بزرگ میشیم همه چی یادمون میره

اول از همه هم بچگیمون رو یادمون میره

ایرج طهماسب

کلاه قرمزی و پسرخاله

///////////////////////////////////////////////////////
غیر ممکن غیر ممکنه

آتیلا پسیانی آتش بس

////////////////////////////////////////////////////

تو میتونی سه بار بگی میشورم و میسابم و میپزم؟

ولی من هر روز هزار بار میشورم و میسابمو میپزم

هدیه تهرانی کاغذ بی خط
ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 

زندگی تو این دنیا وحشتناکه و وحشتناک تر از اون اینه که کسی رو به وجود بیاریم و فکر کنیم که اون خوشبخت تر از ما میشه.

توت فرنگی های وحشی Smultronst채llet (1957)