2777
2789
عنوان

اخه یه مانتو ۴۵۰ تومن چه خبره چه خبرتون اخهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میان میگن وا ۴۵۰ که عادیه فلانه نه بالام جان مانتویی که میخری ۴۰۰ ۵۰۰ تومن به خاطر دلار میکشن ر ...

منم نظرم اینه اخه اینقد گرون، تو بازار همش مانتوهای تکرار پارسال اصلا هیچ مانتوی جدیدی من ندیدم 

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
واقعا اونايي رو ك قبل از پرسيدن قيمت ميبرن پاي صندوق براي حساب كردن درك نكردم

من یه بار همچین کاری کردم.....یه بلوز شلوار ساده برای یه مهمانی ساده میخواستم‌..پرو کردم خوشم اومد ...رفتم حساب کنم گفت ۸۰۰😑😑😑

هیچی دیگه ۸۰۰ رفت تو پاچم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
من میرم تجریش شب ها بعد ساعت ۱۰ دست فروش ها میا چه مانتوهایی دارن ۱۵۰-۱۷۰ تومن مانتو مزونی خوشگل

کجای تجریش؟هر شب هستن؟

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
منکه تا قیمتو ندونم اقدام به خرید نهایی یا حتی پرو نمیکنم.به هر حال مبارکت باشه به خوشی استفاده کنی

مرسی عزیزم 

مانتو بدوزید واقعا بصرفس

اگه پارچه خوب بگیری بازدرمیاد۲۰۰تومن ب بالا.تازه بایدپول دوختشم بدی ک بنظرم بخره ادم ازدوختش ارزونتردرمیاد

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
من یه بار همچین کاری کردم.....یه بلوز شلوار ساده برای یه مهمانی ساده میخواستم‌..پرو کردم خوشم اومد . ...

دقیقا مث من شوهرم خیلی خوشش اومد نخواستم بهش نه بگم ولی واقعا ارزش ۴۰۰تومنو نداره خب سادست پاییزه

الان یه چیز بگم دوستان میگن داره پز میده یا هزار حرف دیگه! ولی اینو میخوام بگم متاسفانه خیلی وقته جنس گرون شده و مانتوی این قیمتی حتی میشه گفت مناسبه،من یه چرخ زدم برا کیف تو اینستا ۴۰۰تا۸۰۰،پالتو پارسال،پالتوی فوتر نه چرم یاخز یک میلیون به بالا بود

دقیقا مث من شوهرم خیلی خوشش اومد نخواستم بهش نه بگم ولی واقعا ارزش ۴۰۰تومنو نداره خب سادست پاییزه

دیگه الان همه لباسا همین قیمته....باید عادت کنیم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘