2777
2789
عنوان

اخه یه مانتو ۴۵۰ تومن چه خبره چه خبرتون اخهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 34 پست
الان میان میگن وا ۴۵۰ که عادیه فلانه نه بالام جان مانتویی که میخری ۴۰۰ ۵۰۰ تومن به خاطر دلار میکشن ر ...

به نظر من اگه مانتو رو یکم با قیمت معقول بفروشن خانوما بیشتر میخرن چون بیرون فقظ مانتو میپوشیم و با یه بار شستن هم وا میرن اگه ارزون بدن منکه زود به زود میگیرم.چون فقط دو‌متر پارچه اس دیگه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره جلوی پاساژ قائم توی پیاده رو هر شب میان

مرسی عزیزم

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
دیگه الان همه لباسا همین قیمته....باید عادت کنیم

عادت که چ عرض کنم هنوز توشوکم حتی مانتو رو اوردم خونه مث دفعات قبلی که میخریدمو دوباره توخونه میپوشیدم هیچ نگاش نکردم 

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

من دو تا مانتو گرفتم ۳۵۰ و‌۳۰۰ دلم نمی یاد بپوشمشون هر کدومو دوبار پوشیدم همش می ترسم یجا گیر کنن آخرشم نپوشیده از مد میرن ولی سه هفته پیش یه مغازه رو تو ماهواره تبلیغ کرد تیشرتو‌ کیفو کتونی داشت تو بلوار فردوس یه مانتو تو‌حراجیاش داشت ۶۰ تومن خریدم خیلی راضیم از این جلو بسته‌ها که امسال آمده با خیال راحت می پوشم دیگه نگرانه پولش نیستم 

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍