2777
2789
عنوان

خرج خونه با منه...خسته شدم 😔

744 بازدید | 21 پست

بچه ها خیلی خسته شدم بیاین باهاتون درددل کنم🙏🏻از وقتی  ازدواج کردم هرچی کار میکنم خرج خونه میشه اصلا نمیتونم به خودم برسم دیگه خوشگل نیستم  ...

ماهی ۳تومن قسط+کمِ کم سه تومن خرج خونه

شوهرم درامد نداشته تو این ۷ماه کارش خوابیده

کسی هست اصن مثل من باشه؟😔

چقدر داری ماهیانه ؟

من ازون دسته آدمایی هستم که گله نمیکنن و به وقتش تلافی میکنن😁😀👊🙃                                                                                       عشششششقم ❤نفسم ❤همسرم😍

با سیل سوال شغلت چیه مواجه میشیم

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به زور ببرش سراع کار بفرستش کارگری کنه 

پادویی 

ماهی ۵۰ تومن بیاره خونه ولی بیاره 

چون کارش خوابیده دلیل نمیشه ک کار نکنه

مرد تنبل مرد نیست !! تامام

دوست گلم‌♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانم‌ی صلوات مهمونم میکنی ؟   
به زور ببرش سراع کار بفرستش کارگری کنه  پادویی  ماهی ۵۰ تومن بیاره خونه ولی بیاره  ...

میگه ده سال عمرمو تو اینکار گزاشتم کار دیگه نمیتونم 

ببین مردی نیس که جنم نداشته باشه اتفاقا خیلی کاریه 

خودشم ناراحته که من خرج میدم همش بغض میکنه و ...

ولی منم ادمم دیگه 

اصن احساس زن بودن ندارم 

همش دارم سگ دو میزنم

میگه ده سال عمرمو تو اینکار گزاشتم کار دیگه نمیتونم  ببین مردی نیس که جنم نداشته باشه اتفاقا خ ...

خب شما براش یه همراه باش 

سعی کن برگردونیش سر کار 

عادت میشه براش 

دوست گلم‌♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانم‌ی صلوات مهمونم میکنی ؟   
میگه ده سال عمرمو تو اینکار گزاشتم کار دیگه نمیتونم  ببین مردی نیس که جنم نداشته باشه اتفاقا خ ...

خوب اخه کارش چیه که هفت ماهه یک قرون درامد نداشته خیلی عجیبه بعدم وظیفشه وقتی ازین کار پول درنمباد خودشو به اب و اتیش بزنه برای کسب درامد