2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون

332 بازدید | 23 پست

قرص ترامادول میخورن یا میخوردن 

چ جوری میشن؟

واسه چی اصلا این قرصو میخورن 

شوهر خواهر شوهرم میخوره 

میخوام بدونم چ عوارضی داره 

خیلی ناراحته خواهر شوهرم 😢😢چیز بدیه؟

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا به جای مصرف مواد میخورن

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
معتادی داره ....چ مواد بکشی چ ترامادول بخوری ...فاز دوتاش یکیه

واقعااااا 

میگفت تو‌ماشینش دیدم گفت واسه من نیس تو ماشین بود 

آخه کارش خرید و فروش ماشینه 

چ علائمی داره؟

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️

تو رو خدا بیایدتاپیکم، داره میمیره 😭😭

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
واقعااااا  میگفت تو‌ماشینش دیدم گفت واسه من نیس تو ماشین بود  آخه کارش خرید و فروش ماشین ...

نخورن خماره ..عصبی میشه ...بخوره شاد و شنگول ...یا زیاد میخوابه.....زبونشون سنگین میشه  

اللهم عجل لولیک الفرج