2777
2789
عنوان

از مامان بابام بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 38 پست
شعار چیه به چی نرسیدی؟؟؟ خب بلند پروازی نکن.  همین که سلامتی، باید شاد باشی.  همین که ...

کاشکی من یه خواهر مثل تو داشتم، حرفات آرامش بخشه.

واقعا دارم تو این دنیا زجر میکشم.

کاشکی من یه خواهر مثل تو داشتم، حرفات آرامش بخشه. واقعا دارم تو این دنیا زجر میکشم.

عزیز دلمی

منم رفیقت. چه فرق می کنه⁦☺️⁩

آخی...

تازه بهت تشر زدم و می گی آرامش‌بخش 😅

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز نگاهت رو عوض کن رفیق

آرامش از داخل انسانهاست. نه خارج.

الان خودم زندگی سختی رو دارم تجربه می کنم. ولی وجودم شاد ه.

شوهرم بهم خیانت کرده و کرده و کرده...

پشیمونم نیست و طلبکاره.

هیچ محبت و توجهی ازش نمیگیرم. بلکه واضح میگه نمی خوامت.

دوتا بچه از زندگی سابقش داره، که بوسیله مادرشون، دائم تو زندگی مون فتنه می کنند.

شوهرم درآمدش عالیه ولی حدود ماهی ۲ میلیون بیشتر خرج نمیکنه برامون و با اینکه دارا هست، من و بچه ها داریم با نداری سر می کنیم.

یه بار شکست خوردم و از شوهر اولم طلاق گرفتم.

یه بچه از ازدواج اولم دارم که باباش کامل رهاش کرده و همه بارش رو دوش منه.

پدرم آلزایمر و بیماری اعصاب گرفته.

و....

ولی خودم سلامتم. و سه تا بچه(دوتا کوچولو از این زندگی) سالم خوب دارم.مادرم دوستم داره و دلسوزمه. 

همین برام مایه دلگرمیه.

واااااااقعا خدا رو به خاطر داده هاش شکر میکنم.

الهی بمیرم شما هم چقدر سختی میکشی عزیزم

الهی زنده و سرزنده باشی.

خدا شاهده که با همه این اوصاف خیلی شاداب و خوشحالم. تو دور همی ها جزو مسخره بازی ترین آدمهام.

هر کی تو این دنیا یه غمی داره، یه آزمایشی میشه. اینم امتحان منه.

با خودم میگم زبونم لال، بچم مریض بود، یا خودم گرفتاری بد داشتم، حاضر بودم همه چیزم رو بدم برا سلامتی.

امیدوارم انقده موفق بشی و قلبت پر از امید و زندگی بشه،سختی های امروزت رو تعریف کنی بگی من از اینجا شروع کردم و ب خودت افتخار کنی

خدا پشت و پناهت باشه،راهی جلوی پات بذاره ک فروشم نمیگردی،فقط ازش بخواه،فقط از خود خودش بخواه

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

منم یه جورایی با استارتر موافقم من خودم پدر ادمی بشدت پر توقع و راحت طلب از اول زیاد تلاش نکرد برامنون حتی من وقتی یه بچه بودم مامانم میگفت میرفتم از تاناکورا لباس میکرفت برام خب مادر من چرا با این اوضاع چهارتا بچه اوردی که هم خودت زجر بکشی هم بچهها بخدا یه غم بزرگی تو دلمه دارم دق میکنم تو روزاهایی که بخاطر لطف خدا که شامل حالم شده خوشحال باشم غصه میخورم

صبح میشه این شب صبر داشته باش......
منم یه جورایی با استارتر موافقم من خودم پدر ادمی بشدت پر توقع و راحت طلب از اول زیاد تلاش نکرد برامن ...

عزیزم من خیلی دارم زجر میکشم هیچ خوشی تو این دنیا ندارم