2777
2789
عنوان

از مامان بابام بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 38 پست

منم با اين موضوع موافقم وقتي نميتونين بچه رو حمايت كنيد توروخدا با سرنوشت يه بچه معصوم بازي نكنيد با اينكه خدا روشكر بچگيم مشكلي نبود از لحاظ مالي ولي وقتي بعضي از همكلاسي يا حتي هم دانشگاهي هاي خودمو ميديدم واقعا ناراحت ميشدم چون درك كردم از نظر روحي بهم ميريزن 

تنها صداست كه مي ماند و امان از صداي او كه ابدي شد در گوش من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا این حرفارو نزن که همه بلدن برات شعار بدن

ماهم صب تا شب اینارو میگیم ندارین بچه نیارین میگن خب دلمون میخواد

بیخیال

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

هیچی نمیدونید الکی قضاوت نکنید هم درس خوندم هم دارم کار میکنم اما به هیچ جا نرسیدم.

دیدت رو عوض کن. حسرت نداشته هاتو نخور.

مطمئن باش پدر و مادر داشتن از پول داشتن خیلی بهتره.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
و ای خدا دارم آیندمو میبینم  یعنی فردا دخترام اینجوری حرف میزنن  ومیگن بابا ومامان ودوست ن ...

ان شاءالله بچه های شما قدردان پدر و مادرشون میشن.

جوری تربیتشون کن که پولدار بودن رو ارزش ندونند. انسان بودن و بدرد دیگران خوردن و اینکه بنده های خوبی برای خدا باشند براشون ارزش باشه

ان شاءالله بچه های شما قدردان پدر و مادرشون میشن. جوری تربیتشون کن که پولدار بودن رو ارزش ندونند. ا ...

بخدا هرچی میخوان براشون میخرم ولی خیلی میترسم بعدا بگن   مادر وپدرم کاری نکردن یا...... 

دیدت رو عوض کن. حسرت نداشته هاتو نخور. مطمئن باش پدر و مادر داشتن از پول داشتن خیلی بهتره.

عزیزم شعار الکی نده.

تموم عمرم زحمت کشیدم و به هیچ جا نرسیدم.

چرا باید حسرت هر چی که دوس دارم تا آخر عمرم به دلم باشه؟

بخدا هرچی میخوان براشون میخرم ولی خیلی میترسم بعدا بگن   مادر وپدرم کاری نکردن یا......&nb ...

اتفاقا من هر چی بخوان نمی خرم. واقعا هر چی لازم باشه و صلاح بدونم می خرم که بعدا طلبکار نشن. 

بزرگتر شن، گوشی و ماشینم می خوان!!!

اگر نخریم ازمون متنفر میشن؟؟!!!!

اتفاقا من هر چی بخوان نمی خرم. واقعا هر چی لازم باشه و صلاح بدونم می خرم که بعدا طلبکار نشن.  ...

منم مثل شما بودم بعد شوهرم گفت هرچی خواستن بگو تا دخترام عوقدیی نشن. بخاطر همین   هرچی که بگن باباشون میگه چشم 

عزیزم شعار الکی نده. تموم عمرم زحمت کشیدم و به هیچ جا نرسیدم. چرا باید حسرت هر چی که دوس دارم تا آ ...

شعار چیه

به چی نرسیدی؟؟؟

خب بلند پروازی نکن.

همین که سلامتی، باید شاد باشی. 

همین که یتیم و پرورشگاهی نیستی، باید خوشحال باشی.

اما تو چون ماشین شاسی بلند نداری و هر چی دلت می خواد نمی تونی بخری، از پدر و مادرت متنفری!!!!

منم مثل شما بودم بعد شوهرم گفت هرچی خواستن بگو تا دخترام عوقدیی نشن. بخاطر همین   هرچی که ...

عقده ای در صورتی میشن که حس کنند از بقیه عقبند.

در صورتی که آدم میتونه به بچه یاد بده ملاک برتری آدمها به داشتن نیست. به اخلاق و انسانیته.

پدر من کارمنده،دستمون باز نبود ولی هیچ وقت احساس فقر و نداری نکردم. و همیشه هر چی برام می خریدند محبتشون میدونستم، نه طلب م.

دنیا همینه دوست من 

تا بوده همین بوده از اون قدیما ک همچی ارزون بوده هم فقر بوده چه برسه الان 

آدم باید خودش هم تلاش کنه و بخواد 

شما یه هدف در نظر بگیر براش بجنگ تلاش کن تا امید نباش پدر مادرت هم باید تلاش میکردن 

الان شما جمع کن ک جلو بچهات شرمنده نشی

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
عقده ای در صورتی میشن که حس کنند از بقیه عقبند. در صورتی که آدم میتونه به بچه یاد بده ملاک برتری آد ...

آره حالا بستگی به شرایط زندگیه. خیلی حساسم رو دخترام خیلی همه بمن میگن. چرا  خیلی بدخترات می سین یکم ازشون فاصله بگیر ولی دلم نمیاد دیگ 

شعار چیه به چی نرسیدی؟؟؟ خب بلند پروازی نکن.  همین که سلامتی، باید شاد باشی.  همین که ...

اینهمه آدم سالمن و پرورشگاهی نیستن

بخاطر چی شاد باشم؟

کلی درس خوندم صبح تا شب کار میکنم

شاسی بلند نخواستم اما حسرت یه پراید دست دوم موند رو دلم

چرا پدر و مادر نباید برای بچشون یه مقدار جدا داشته باشن که کمکش کنند؟