2777
2789
عنوان

تاپــیــک مخـــصــــوص 124 هـــزار صـــلــوات

| مشاهده متن کامل بحث + 35998 بازدید | 769 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاممممممم اسمم بنویس سوگل سادات جان.. انشاالله از امروز شروع میکنم..
اللهم اجعل محیای محیا محمد و ال محمد و مماتی ممات محمد و ال محمد
**اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم** یاصاحب الزمان ادرکنی.. آپلود سنتر عکس و فایل آپ سرا وبلاگ بانوی آب... پدر خاک http://najm18.blogfa.com/ تایپیک امام شناسی: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=907723&PageNumber=1
من از امروز که روز تولدمه این خـــتم رو به فال نیک گرفتم و شروع کردم و تصمیم گرفتم حتما با تسبیح تربــت این رو صلوات ها رو ختــم کنم و حتما رو به قبله و با توجه و بعد از هر نماز واجبــ و نافله ای که خواندم بفرستم صلوات ها رو و نیتم هم این هست ان شالله که سفر کربلا و سفر خانه خدا امسال قسمـتم بشه +بازم از سوگل جونم تشکر میکنم سبب خیر شد ان شالله حاجت روایی همه دوستان شرکت کننده در جمع
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
نه عزیزم چه مسخره ای سوال هست دیگه شما با صلوات شماربفرست منم صلوات شمار دارم اما این بار برای این ختم خودم تصمیم دارم با تسبیح تربت صلوات بفرستم خوب به طبع با تسبیح تربت کربلا صلوات فرستادن ثواب داره اما هیچ محدویتی اینکه با تسبیح حتما بفرستی یا با صلوات شمار نیست عزیزم عاقبتت بخیر
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
سلام به همگی... حرم حضرت سیدالکریم عبدالعظیم حسنی(ع) نایب الزیاره ی همتون بودم .. الان اسامی و به لیست اول اضافه میکنم دوستان... فقط هرکس میخواد شرکت کنه خودش لیست درسته نکنه .. اعلام کنه بگه من تو لیست اول اسمش و اضافه میکنم... هورااااااااااا اینجا همه دور همیم و باهم جلو میریمممممم

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

هلیا و shilan20 عزیزم از چه تاریخی با ما همراه میشین خانومیا؟!

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

پس کجاییییییییین؟!!!!!! بچه ها؟! امروز چندتا فرستادین؟!