2777
2789
عنوان

تاپــیــک مخـــصــــوص 124 هـــزار صـــلــوات

| مشاهده متن کامل بحث + 35933 بازدید | 769 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تاپیکی فاطمه جان؟ کیان دخت جون شرکت میکنی؟!

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

بچه ها هرروز به تاپیک سر بزنین , جز علاقه مندیاتون بشه .. هر روز بیاین از اتفاقاتمون بگیم...

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

سوگل جان من از قبل از تعطیلات عید این ختم رو برداشتم خیلی خیلی طولانیه الان فقط 22 هزاتاش مونده که تصمیم دارم همین روزا با توکل به خدا تمومش کنم..... فقط از شرط این نذری که الان دیدم هم تعجب کردم هم ناراحت من زمانی که این نذر رو برداشتم از هیچ کسی شرطش رو نشنیدم حتی از اون کسی که این نذر رو معرفی کرد مثلن من بوده چندن روز قطع کردم دوباره دنبالش رو گرفتم چون گفت مهم نیست هر روز بفرستین فقط بعد پیش رو بگیرین چرا قطع کردم چون ختم بسم الله به روزایی رسیده بود که دیگه نمیرسیدم ادامه صلواتهام رو بفرستم یام اینکه وعجل فرجهم نمیدونستم باید انتهای صلوات بفرستم ولی تا حالا همش رو خودم فرستادم یعنی قبول نیست؟ هنوزم حاجت نگرفتم
سلام بانوی شرقی عزیزم... منم این ختم و برداشتم تا نود هزار هم رفتم خانومی... اما چون وسطش قطع کرده بودم و نمیدونستم .. الان دارم دوباره شروع میکنم... ان شالله حاجتت روا بشه عزیزم

ان شالله عزیزااااااااااااان به دوستاتونم خبر بدین ... نیازی نیست شروعش همزمان باشه .. هر وقت هرکس دوست داشت میتونه عضو بشه و شروع کنه... مهم اینه اینجا همه باهم همدل باشیم...