2777
2789
عنوان

بنظرتون کرونا گرفتیم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 101 پست

متاسفانه اره دیگه. اخه عزیزم تو که میدونستی پدرشون در اثر کرونا فوت کرده چرا پیششون موندی؟ قطعا اونا هم ناقل بودن دیگه.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

آره دیگه خواهر ....واجب نبود بغلشون کنی ناقل بودن دیگه... بچه هامواظب باش...مایعات گرم فراوان خیلی بخورید خیلی

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها دعا کنید برامون شوهرم ناراحتی ریه داره اما اگه کروناست پس چرا اطرافیانم نگرفتن؟؟؟؟

شاید اونا هم گرفتن ولی علایم رو بروز ندادن،شما که یکی از عزیزانتونو به خاطر کرونا از دست دادین بایدبیشتر از بقیه  رعایت میکردین

بچه ها دعا کنید برامون شوهرم ناراحتی ریه داره اما اگه کروناست پس چرا اطرافیانم نگرفتن؟؟؟؟

اولا ممکنه توی یه جمعی همه بگیرن دو نفر نگیرن. دوما از کجا معلوم؟ شاید هنوز علائمشون بروز نکرده.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush