2777
2789
عنوان

راسته اپیدورال باعث بی حالی و کرختی میشه و زایمان خیلی کند میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 53 پست
عزيزممم ان شاالله خيره بسپار به خدا  زايمان دوم راحت تره اسپاينال كن اگه خيلي ميترسي خدا ب ...

ممنون عزیزم .انشالله برا شما هم خوب و عالی باشه و بسلامتی نی نی رو بغل کنی

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
اسپاینال تزریق فقط یکباره و بعد ۶ سانته  اپیدورال چندبار تزریق میشه وبعد ۴ سانته ببین من وقتی ...

اهان چه خوب.ولی تا ۴سانت هم خیلیه دردا ک😟😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون لحظه که زدن کل بدنم لرزشگرفت که گفتن حساسیت داری یه سرم زدن تموم شد دیگه مشکلی نداشتم روز دوم ب ...

ممنونم از توضیحات کاملتون😍.حالا من نمیدونم دکتر بیهوشی قبول میکنه بیاد بیمارستان یا بیمارستان قبول میکنه دکتر ببرم😓

اهان چه خوب.ولی تا ۴سانت هم خیلیه دردا ک😟😓

من تا ۴ سانت دردام در حد پریود بود ولی دیگه ۶ سانت خیلی زیادشده بود واقعا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اسپاینال تزریق فقط یکباره و بعد ۶ سانته  اپیدورال چندبار تزریق میشه وبعد ۴ سانته ببین من وقتی ...

یعنی شما دکتر زنان واسه زایمان خصوصی نداشتی دیگه؟ماما کاراتون انجام داد؟اخه من نمیدونم دکتر بیهوشی بیاد بی حسی بزنه برام بعد نیاز هست دکتر واسه زایمان خصوصی هم‌بگیرم یا همون ماما میتونه؟

ممنونم از توضیحات کاملتون😍.حالا من نمیدونم دکتر بیهوشی قبول میکنه بیاد بیمارستان یا بیمارستان قبول ...

خواهش میکنم عزیزم اول برو بیمارستان مد نظرت بپرس از بخش زایمان ببین انجام میدن یانه اگر گفتن اره که خودشون دکتر بیهوشی دارن دیگه فقط خوب تحقیق کن الکی نگن اره چون ماماها مخالف بی حسی هستن خیلی ادمو گول میزنن من صدبارگفتم روززایمان تا تسلیم شدن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من تا ۴ سانت دردام در حد پریود بود ولی دیگه ۶ سانت خیلی زیادشده بود واقعا

ببخشید اینهمه سوال میپرسم بذار به پای استرس شدیدی که دارم واسه زایمان😣😥.میگم شما تحرک خوب داشتی تو بارداری؟پیاده روی ورزش اینا منظورمه.اخه من همش یه هفتست فقط دارم پیاده روی میکنم قبلشم تحرک خاصی نداشتم جز کارای معمول خونه

یعنی شما دکتر زنان واسه زایمان خصوصی نداشتی دیگه؟ماما کاراتون انجام داد؟اخه من نمیدونم دکتر بیهوشی ب ...

من تو بیمارستان خصوصی بودم دکترم موقع زایمان بالاسرم بود اگر دکترت هم نبود ماما خصوصی هم بگیری عالیه کلا ماماحصوصی خیلی بهتر از دکتره دکتر فقط وقت خروج بچه میاد

ببخشید اینهمه سوال میپرسم بذار به پای استرس شدیدی که دارم واسه زایمان😣😥.میگم شما تحرک خوب داشتی تو ...

راحت باش عزیزدلم اره قبلش همش دانشگاه بودم تا هفت ماهگیم ولی از هفت ماه تا نه ماه همش خواب بودم😬گااهی یه کم ورزش میکردم هفته ی اخرهم یه کم پیاده روی😂ولی روزقبل زایمان خیلی پیاده رفتم

خواهش میکنم عزیزم اول برو بیمارستان مد نظرت بپرس از بخش زایمان ببین انجام میدن یانه اگر گفتن اره که ...

من اگر بدونم که قبول میکنن ماما خصوصی هم میگیرم دیگه کار به ماماها بیمارستان هم‌ندارم.اره خیلی اذیت میکنن کم توشون پیدا میشه که باحوصله و دلسوز باشن اکثرا عصبی و بی حوصلن😓

من اگر بدونم که قبول میکنن ماما خصوصی هم میگیرم دیگه کار به ماماها بیمارستان هم‌ندارم.اره خیلی اذیت ...

حتما بپرس که خیالت راحت راحت باشه

من تو بیمارستان خصوصی بودم دکترم موقع زایمان بالاسرم بود اگر دکترت هم نبود ماما خصوصی هم بگیری عالیه ...

اره یه تردید دیگم همینه که بین دکتر و ماماخصوصی کدومو بگیرم.دکترم گفت خودم میام بالاسرت از اولش ولی ۳تومن میگیره گفت بی حسی هم‌بخوای باید با وکتربیهوشی خودت هماهنگ و حساب کنی که اونم دوربر ۳میگیره.حالا موندم بیهوشی گرفتم ماماخصوصی بیارم یا همون دکتر.

اره یه تردید دیگم همینه که بین دکتر و ماماخصوصی کدومو بگیرم.دکترم گفت خودم میام بالاسرت از اولش ولی ...

باورکن ماما هم همدن کار دکتررو انجام میده الکی خرج نکن چون روند زایمان خودش بابد پیش بره تنها کاری که بقیه ازشون برمیاد ورزش دادن وامید دادنه همیین صد درصد ماما خصوصی بگیر 

باورکن ماما هم همدن کار دکتررو انجام میده الکی خرج نکن چون روند زایمان خودش بابد پیش بره تنها کاری ک ...

اره چندتا هم همینو گفتن.دکترم گفت خودم برات شکاف میزنم و بخیه میکنم گاز استفاده میکنم و مسکن واسه کم کردن دردت میزنم و ایچیزا ۳میگیرم.ولی میترسم اونموقع که اولای دردم هست نیاد و دردارو بکشم بعدش بیاد😥 بعید میدونم همون اولش بیاد

ممنون عزیزم .انشالله برا شما هم خوب و عالی باشه و بسلامتی نی نی رو بغل کنی

ممنون گلم

همچنين❤️❤️

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!