2777
2789
عنوان

راسته اپیدورال باعث بی حالی و کرختی میشه و زایمان خیلی کند میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 53 پست

زایمان خصوصی رو نمیدونم باز چطوره😣😥ای خدا یعنی میشه این کابوسام تموم شه و یه زایمان راحت کنم😓😭😭😭

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
منم خانوادم همش میگن بیا برو تهران خونه دوتا داداشام‌اونجان .میگم بخاطر کرونا و اینکه آخرای بارداریم ...

من بودم ميرفتم

فكر كن من مامانمم اوردم با خودم

شوهرم يه روز قبل سز مياد

البته من خونه پدربزرگ خدا بيامرزم اينجاست

خاليه

ولي به نظر من سزارين كن

پشيمون نشي تو اون دردا

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم ميرفتم فكر كن من مامانمم اوردم با خودم شوهرم يه روز قبل سز مياد البته من خونه پدربزرگ خدا ...

ای خواهر اگه بدونی ۹ماهه شب و روزم با این فکر چکنم‌ چکنم میگذره خدا لعنت کنه کرونارو.بخاطر این هم هیچی سرجای خودش نیست شرایط عادی نیست که ادم راحت تصمیم بگیره.اخه من دوهفته دیگه زایمانمه بنظرتون دیگه دیرنیست بیام تهران و دنبال دکتر و....😟😥😥😥

بیحال نبودم اما زایمان دوساعت دیرتر شد که برام مهم نبود چون درد نداشتم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من که خونه ی پدرشوهرم تهرانه ولی نرفتم اشتباهه مخصوصا تو این کرونا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
@بقچه_   ببخشید میشه بیایید یکم توضیح بدین درمورد زایمان بدون درد؟

چی بگم عزیزم؟سوالی داری بپرس من جواب بدم البته من اسپاینال انجام دادم نه اپیدورال

بیحال نبودم اما زایمان دوساعت دیرتر شد که برام مهم نبود چون درد نداشتم

واقعا؟پس اینکه میگن ممکنه آدم خوابش ببره و بیهوش بشه چیه؟شما بچه رو حس میکردین که کجاست و حس دفع و اینا داشتی؟بعد یه سوال دیگه تزریق رو یجا انجام‌دادن براتون یا تو چند مرحله؟

ای خواهر اگه بدونی ۹ماهه شب و روزم با این فکر چکنم‌ چکنم میگذره خدا لعنت کنه کرونارو.بخاطر این هم هی ...

ميدونم عزيزم

خودمم همين بودم

شوهرم كه ديد اوضاعم اينه گفت اصلا اجازه نميدم طبيعي زايمان كني

هرجور شده برو تهران

يه دكتر پيدا كردم

گفتم از شهرستان ميام و اينا

گفت هفته ٣٥ يه بار بيا ببينمت

خيليم راحت قبول كرد سزارين كنه

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
چی بگم عزیزم؟سوالی داری بپرس من جواب بدم البته من اسپاینال انجام دادم نه اپیدورال

اسپاینال و اپیدورال فرقشون تو اینه که اسپاینال تو نخاع میزنن ولی اپیدورال اطراف نخاع درسته؟بعد میگن اپیدورال کم کم میزنن نه همشو یجا

ميدونم عزيزم خودمم همين بودم شوهرم كه ديد اوضاعم اينه گفت اصلا اجازه نميدم طبيعي زايمان كني هرجور ...

خوبه باز شما تصمیمتون گرفتین راحت من کلا آدم دو دلیم همیشه تصمیم گرفتن برام سخته مخصوصا الان که شوهرم هم همراهی نمیکنه همش میگه بیخود نگرانی بچه دومته راحت دنیا میاد و اینکه فیبروم دارم دکترم گفت سزارین خطرناکه برات اونم میگه اصلا حرفش نزن دیگه😶

خوبه باز شما تصمیمتون گرفتین راحت من کلا آدم دو دلیم همیشه تصمیم گرفتن برام سخته مخصوصا الان که شوهر ...

عزيزممم

ان شاالله خيره

بسپار به خدا 

زايمان دوم راحت تره

اسپاينال كن اگه خيلي ميترسي

خدا بزرگه

واقعا؟پس اینکه میگن ممکنه آدم خوابش ببره و بیهوش بشه چیه؟شما بچه رو حس میکردین که کجاست و حس دفع و ا ...

اسپاینال تزریق فقط یکباره و بعد ۶ سانته 

اپیدورال چندبار تزریق میشه وبعد ۴ سانته

ببین من وقتی تزریق کردن بعد ۵ ثانیه همه دردام رفت چون از شب تا صبح بیدار بودم خوابم برد ماما اومد بیدارم کرد گفت پاشو فول شدی ولی بعدش قشنگ همکاری کردم زور زدم وبیدار بودم وهوشیار نه بچه رو حس میکردم نه حس دفع داشتم نه انقباضی میفهمیدم فقط هروقت میگفتن زور بزن زور میزدم تازه بچه ی من بندناف هم دور گردنشبود

همون لحظه که زدن کل بدنم لرزشگرفت که گفتن حساسیت داری یه سرم زدن تموم شد دیگه مشکلی نداشتم روز دوم بعد زایمانم هم شبش سردرد گرفتم اونم فرداش تموم شد