2777
2789
عنوان

راسته اپیدورال باعث بی حالی و کرختی میشه و زایمان خیلی کند میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 53 پست
اره چندتا هم همینو گفتن.دکترم گفت خودم برات شکاف میزنم و بخیه میکنم گاز استفاده میکنم و مسکن واسه کم ...

اره البته منم دکترم خودش بخیه وبرش زد ولی ماما خصوصی هم فکر کنم خودش برات بخیه میزنه 

گاز هیییچ فایده ای نداره منم استفاده کردم فقط سرگیجه گرفتم خیلی مسخره بود

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دوم.اره انجام نمیدن ولی گفتن اگه خودت دکتر از بیرون بیاری قبول میکنن نمیدونم چقد صحت داره حالا موندم ...

خب زایمان خصوصی همون مامای خصوصیه دیگه انگارکمکت میکنه زود و راحت زایمان کنی من زایمان اولم طبیعی بودالان دومی باردارم واقعا یه وحشت شده برام زایمان کم طاقت شدم بخدامن سرزایمان اولم انقدانقددارم عوارض میکشم بخدا

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره البته منم دکترم خودش بخیه وبرش زد ولی ماما خصوصی هم فکر کنم خودش برات بخیه میزنه  گاز هییی ...

اینجا کلا بخیه برشهارو مامای بیمارستان میزنه ولی برای زایمان خصوصی دکتر اینکارو میکنه.یا ماماخصوصی بگیری اون انجام میده برات .گاز خودم هم سر زایمان اولم برام‌زدن تاثیرش لحظه ای بود خیلی چیز موثری نبود

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
خب زایمان خصوصی همون مامای خصوصیه دیگه انگارکمکت میکنه زود و راحت زایمان کنی من زایمان اولم طبیعی بو ...

نه زایمان خصوصی با دکتره مثلا امکاناتش بیشتره کارات رو دکتر مستقیم انجام‌میده و از اول پروسه زایمان میاد بالاسرت.مامای خصوصی هم هست اونم یچیز دیگست که فقط مامایی که بگیری خودش همه کارتو انجام میده و ماماهای بیمارستان کاری بات ندارن دیگه.تازه میگن ماما همراه هم اوست اون ماما درکنار مامای بیمارستانه و فقط از نظر روحی روانی کمکت میکنه مثلا انگار شوهرت پیشته یا مامانت .من خودم زایمان اولم وحشتنااااک بود اینقده که مامانم میترسه بیچاره اون بیشتر ازمنه استرسش التماسم میکنه بیا بریم تهران یا اهواز ولی برو بیمارستان خصوصی نه این دولتیا

نه زایمان خصوصی با دکتره مثلا امکاناتش بیشتره کارات رو دکتر مستقیم انجام‌میده و از اول پروسه زایمان ...

آهان بخدامن وحشت دارم از زایمان اگه ‌‌‌ شوهر راضی بشه میخوام سزارین کنم من باچندنفرحرف زدم میگن آدم از زایمان طبیعی دوم به بعدادم تکرر ادرارمیگیره واقعاگشادمیشه

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
آهان بخدامن وحشت دارم از زایمان اگه ‌‌‌ شوهر راضی بشه میخوام سزارین کنم من باچندنفرحرف زدم میگن ...

چی بگم من خودم هموروئید گرفتم اینقد یه شب و یه روز درد داشتم که افسردگی گرفتم هرلحظه یادش میفتادم تا دوسال بخدا قشنگ گریه میکردم اصلا نمیتونم درموردش برا کسب حرف بزنم فوری میزنم زیرگریه اینقده که زجرکشیدم😣😓

چی بگم من خودم هموروئید گرفتم اینقد یه شب و یه روز درد داشتم که افسردگی گرفتم هرلحظه یادش میفتادم تا ...

اصلاشرایط سزارین نداری اینجا تا دلت بخواد آرین اختیاری میکنن با5 تومن

اصلاشرایط سزارین نداری اینجا تا دلت بخواد آرین اختیاری میکنن با5 تومن

آرین کجاست کدوم شهرید شما؟سزارین اختیاری اینجا انجام نمیدن برام چون بچه اولم طبیعی آوردم

آرین کجاست کدوم شهرید شما؟سزارین اختیاری اینجا انجام نمیدن برام چون بچه اولم طبیعی آوردم

آرین اشتباه نوشتم گلم من تهرانم بیمارستان پارسا ومردم واقبال من میدونم سزارین اختیاری انجام میدن منم بچه اولم طبیعی بودالان میخوام سزارین اختیاری انجام بدم 5 تومن گلم میدونی چیکارکنی برواون بیمارستان که اختیاری سزمیکنن وقت بهت میدن تاریخ وساعت خب خودتومیرسونی