2777
2789

سلام بچها نمیدونم کی تو تاپیکا من بوده و از خاله خیر ندیدم ک مادر شوهرمه میدونه

خلاصه بگم

لطفا بخونیددددد  

بعد ۳ ماه ک تو کرونا بدون هییییییچی اومدم خونم 

حتی نیومدن تبریک بگن و راهیمون کنن

و ۳ سال عق  و نامزدی ک خونمون  کردن تو شیشه تا جوری ک شوهر من ک مامانی 

مادرشو نفرین میکرد

امشب خواهرشو پدرش ک دوتاشونو دوس دارم با اینک بی تقصیر نیستن ولی من دوس ندارم عزیزامو از دست بدم...ولی محال مادرشونو ببخشم

اومدن ک بیاید شام دعوتی

ینی خانوم خودش نکرده بیاد دعوت کنه شوهر و دختر و فرستاده ک من اول برم پا بوسی و بگه نگا اخرش خودش اومد

الان نمیدونم چ غلطی کنم

نمیخام برم

اگ شوهرم بگه بریم چی کنم؟

شوهرم طرف من ولی ی وقتایی میگ کوچیک میشم و ...اگ فلان کارو نکنی

دارم سکته میکنم نمیخام ۳ سال خون جیگری ک کرده با ی شام تموم بشه ....فقط بدونید بخشش و.... کار ساز نیس چون سر نماز از خدا میخام دلمو صاف کنه ولی هر بار اسمش میاد گریم میگیره اینقدر اذیتم کرد و بی آبرو

کل مراسما ِبرو ریزی در اورر....

راهنمایی کنید لطفااااااا

ملکه زندگیشم...👸🤴

نرو خب.

شوهرتم گفت بریم بگو نمیتونی گذشته رو فراموش کنی.

حالا اگه هم مجبور شدی برو سرسنگین باش و بعدش دیر برو زودم برگرد.بعدشم نه زنگی نه چیزی

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

برو عزیزم به هر حال وارد اون خانواده شدی ولی سر سنگین باش 

هر کاری کنی اون مادر شوهرته و همیشه مادر شوهرت میمونه نمیتونی همیشه قهر بمونی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برو ببخش ولی فراموش نکن

سنگین و رسمی برخورد کن

هرکاری کنی فامیلید نمیشه فتنه رو بزرگتر کرد.ولی قبلش به شوهرت بگو فقط به خاطر تو میام هم منته سر همسرت هم بعدا و یا هرموقع دیگه نمیتونن بگن تو نخواستی کینه ها تموم بشه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
نرو خب. شوهرتم گفت بریم بگو نمیتونی گذشته رو فراموش کنی. حالا اگه هم مجبور شدی برو سرسنگین باش و ب ...

نمیخام برم

برم ب کل خانوادم بی احترامی کردم 

ببین چ کرده هنو خواهرام خوابشو میبینن

پدرمو نفرین کردن

خواهرامو بی احترامی کردن....

هیچی از بی احترامی کم نزاشته

عمل کردم قبل این بحثا نیومد ی سر ب من بزنه 

از این میسوزم نیومده ک بگه نگا خودش اومد من نرفتم جلوش

ملکه زندگیشم...👸🤴
برو عزیزم به هر حال وارد اون خانواده شدی ولی سر سنگین باش  هر کاری کنی اون مادر شوهرته و همیشه ...

کاش بمیره

من روز جهاز برون ب خالها دیگم گفتم عروس اون خونه نیستم جوری ک رسوامون کرد

بخدا خودم صد بار خواستم ک فراموش کنم...

ولی چطوری اخه

۲۲ سالگی تا ۲۵ سالگی اوج جوونی و خوشی من فقط با گریه و ترس گذشت

اگ برم پاش باز میشه و بدتررررررر

این فقط میخاد من برم ک بگ دیدین خودش اومد.خواهراش هم بگن دیدی میگفتیم آخر خوب میشید....

من همه جهازو بردم دریغ از ی قاشق برا اون پسرش یخچال سامسونگ و پرده و دو تخته فرش و تی وی و ....

من همرو خودم گرفتم 

پدرم گرفت گف ک بیشتر عقد نمونید ز شوهرت فشار نیار خانواده پشتش نیستن

عوض تشکر نفرین کردن ک تو اگ محل پسر ما نمیدادی نمیومد سمت تو

و....

ملکه زندگیشم...👸🤴
عزیزم برو ببخش ولی فراموش نکن سنگین و رسمی برخورد کن هرکاری کنی فامیلید نمیشه فتنه رو بزرگتر کرد.و ...

منت سر شوهرم ب چ دردم میخوره...

پ غرورم چی میشه؟

بهترین روزایی ک رفتن چی میشه؟

من دوباره عروسی میکنم؟

دوباره عقد میکنم؟

دوباره خانوادها خوب میشن؟

ن

هیچکدوم بر نمیگرده

ملکه زندگیشم...👸🤴
جخاله شوهر منم این کارو کرد. مامانش فوت شده. اشکمو درآورد. الان بخشیدمش رفتو آمد داریم. البته کم

اگ خانوادم بفهمن ک رفتم هیچ وقت نمیبخشنم...

😔

ملکه زندگیشم...👸🤴

ببین همه اینا رو منم کشیدم کمتر و بیشتر حق داری سخته 

اگه شوهرت پشتته نرو 

من هیچ وقت قطع رابطه نکردم البته از شما بیشترم سر زندگی 

الان بهتر شدن خواهر شوهرم عالی شده مادرش هم ایییی دیگه عادت کردم 

ولی هیچ وقت قهر نکردم اگه بدونی چند بار از خونشون ما رو انداختن بیرون هر بار شوهرم مجبور کردن بره معذرت خواهی البته سنم کم بود میگفتم احترامشون واجبه 

تازه دو ساله کمی دارم نفس میکشم هنوز پشیمون نیستم از رفتارم . 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
نمیخام برم برم ب کل خانوادم بی احترامی کردم  ببین چ کرده هنو خواهرام خوابشو میبینن پدرمو نفر ...

خانم عزیز از من میشنوید اصلا اونجا نرید من اشتباه کردم دلسوزی کردم و رفتم.سه سال زندگی خودم و شوهرم سوخت شد و زندگیم بی برکت شد و بچمو از دست دادم.ادمایی که بهت انرژی منفی میدنو فراموش کن بزار دوسال خودت و همسرت نفس بکشید بزار حال روحیت خوبب بشه.وضع مالیت خوب بشه.تفریحتو بری.سرگرمیتو داشته باشی.رابطتتو کامل قطع کن حتی خبرای مربوط به اونهارو گوش نده جایی دیدیشون فرار کن بزار ذهنت و روحت به ثبات برسه.درهای رحمت خدا بروت باز بشه.کینه روزی رو تنگ میکنه و بدبختی با خودش داره.به خودت فرصت بده ببخش و رابطتتو دوباره برقرار کن.وقتی قوی باشی هیچی اذیتت نمیکنه.جلوی خودخواهی همسرتم بمون

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
خب بحثتون سرچی بودازاول 

بحثی نبود

بی احترامی 

حسودی

این خانوم خواستگاری گف طبقه بالا برا پسرم

شوهرم گف شرط کن من اولش خر بودم گفتم خالمه گفته میدم میده دیگ

نگفتم جوری ک الان شوهرم ب من طعنه میزنه جالبه.

خب این خانوم گف بالا و بالا ما نامزد کردیم وام گرفتیم با بدختی ک شروع ککنیم دبه کرد ک ن نمیرسید ن پول کم دارید هنو طلا گرمی ۲۰۰ هم نبود 

گف ن همه چی گرون شده و...

ی سال جنگ جنگ من هیچی نگفتم گفتم مادر و پسرن

و رفت و امد کردم جوری ک تو خونشون مث موش بودم دنبال شوهرم از معذبی ولی خب...

ندادن و جنگ و ۶ ماه قهر شوهرم گف خودشون دو دستی میدن هه

خانوم ک ادعا مهرو ..

.میشد 

شد مث ی بتتتتتتت

شوهرم نمیخاس باباشو تنها بزاره خیلی عزیز براش

منم گفتم فشار نیارم اول زندگی

گف پایین نصف میکنیم

گگم ک ب چ وضع فجیعی این خانوم قبل شوهرم ب من گف ک داشتم سکته میکردم شب تولدمم بود و اون هر هر میخندید ....

شوهرم میخاس کم کم بگ 

باز کنار اومدم

با اینک ی کلمه از منم نظر نمیخاس ک ینی کلا ب تو مربوط نیس....

گذشتو نصف شد ی حال و ی اتاق و پارکینگ شد ی اتاق و پارکینک 

شد بدون دیوار وسط 

هیچی موند ی پارکینگ ب اندازه دو ماشین میگف تو این حمومو آشپزخونه و دستشویی و پذیرایی باشه ی اتاق کیپ ۱۲ متریم باشه اتاق خواب و همه چی ...

بعد دبه کردن ک از حیاط نمیدن ک شوهرم گف مگ دست خودشه گفتم نمیدن 

گف ن میدن

ن و ن تا آخرشم ندادن بماند ک مصالح اورد شوهرم و

..ک شوهرم آسی شد و ی شب گف میریم رهن

بعد میگن این بدون گفتن مصالح اورد حالا ما دو سال جنگ سر خونس...

البت پدرش التماس میکرد ک نرو و پیشم بمون ....

بلاخره ما قهر شدیم و از اون روز خانم همه جا حرف و ما و از بدی ما ما هم بدون پول 

ن وسیله خرید برا پسرش ن هیچی نگید وظیفه شوهر چون حتی تعارفشم نزدن و برا بقیه بهترینو گرفتن..

.

ببخشید طولانی شد این ی نقطه بود عقدی ک بهم حروم کرد نامزدی ک جنگش کرد جهاز برونی ک غش کردم همونجا از بی آبدوییاشم بماند

ملکه زندگیشم...👸🤴
خانم عزیز از من میشنوید اصلا اونجا نرید من اشتباه کردم دلسوزی کردم و رفتم.سه سال زندگی خودم و شوهرم ...

من خطمم عوض کردم ک با هیشکی در ارتباط نباشم ولی نمیزارن ۶ تا خاله دارم هر کدومشون ی مادرشوهرن و دخالت میکنن چون مادر من زنگ نمیزنه و از این تلفنیا نیس ولی اون هی گوشی ب دست همرو پر میکنه

مادرم چقد اذیت شد دلش شکست از خواهرش من چطور ارتباط برقرار کنم وقتی خانوادم هنو دل شکستن...

خودم ک بماند 

ب کل خواهرامو دامادامون بی احترامی کرد ...با اینک در مقابل ما فقیر حساب میشه

فقط از حسادت ب پدر من توهین میکردن ولی پدرم لبخند میزد ک اشکال نداره و....

اگ یکباررررر حتی بی احترامی کرده بودمم دلم نمیسوخت

زورم از این ک خودش نیومد و میدونم میخاد بگ این اول اومد پابوس من

چون همه داییام بش گفتن وظیفته بری دنبال عروست

اون با هزار امید عروست شده

میخاد ب همه بگه ک من منمممممممم

ملکه زندگیشم...👸🤴