2777
2789

الان که آخرای بارداریمه، گفتم بیام بهتون بگم که چطوری بدون اینکه خودم بفهمم مشکل دیابتم حل شد 😊...

باشد که مشکل شما هم حل بشه و برا منم دعا کنین 🙏

البته برداشت خودمه .. اگه شما هم از این روش استفاده کردید چه جواب گرفتین چه نگرفتین لطف کنید برام پست بذارید تا بدونم برداشتم درست بوده یا نه

از قبل واستون تایپیدم که علاف نشین 😉

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭

گفتم بیام اینجا حکایت جالب پایین اومدن قند بارداریمو براتون بگم ، شاید مشکل یکی مثل من باشه و با این کار حل بشه

اگه بگم باورتون نمیشه👇...

از وقتی که یادم میاد ( قبل از بارداری) همیشه قند ناشتام ۹۰ به بالا بوده😁 ، دوتا خواهرهامم سر بارداریشون دیابت گرفتن،  که یکی شون با رژیم حل شد و اون یکی با انسولین..

دیگه منم شک نداشتم که توی بارداری دیابت می گیرم، ضمن اینکه وزنمم بالا بود و کلا تو فاز ترک شیرینی و رعایت و ... نبودم 😅

و پیش خودم می گفتم حالا مگه چی میشه ،فوقش انسولین میزنم و دیگه راحت ...

اما وقتی باردار شدم در مورد انسولین هم خیلی تحقیق کردم و دیدم که چقدر بده ؛ وزن بچه رو نمی ذاره زیاد بشه ، طبعش سرده ، تزریق هرروزه اش واقعا خسته کنندس و ... و خلاصه که با تمام وجود دلم نمیخواد انسولینی بشم ...

اما از همون اول بارداری ویار شدییییید گرفتم و با عرض معذرت، حالم از هر چیزی که حتی ته مزه ی شیرین هم داشت به هم میخورد ؛

ینی خوراک روزانم نون خشک و ماست چکیده بود، در حد بخور و نمیر و میوه ام خیار فقط ، اونم چون شیرین نبود و با نمک میتونستم بخورم 😄 و قس علی هذا...

و این ویار قشنگگ تا آخر سه ماهگی همراهم بود و بعد از اون تازه کم کم یه آبجوش نباتی چیزی میخوردم

و دیگه خوشحال بودم که جواب آزمایش قندم حتمااا خوب میشه ؛ چون حدود یک ماه و نیم بدنم یه ذره چیز شیرین به خودش ندیده ، اما زهی خیال باطل  ..... ☹

وقتی رفتم جواب آزمایش رو گرفتم ، کلا ناامید شدم😔

قند ناشتام ۹۳ و قند دو ساعت بعد صبحونه ۱۱۰ بود 😐

جواب آزمایش رو بردم پیش متخصص غدد و ایشونم گفت که قندت مرز هست و باید رعایت کنی و چیزای شیرین نخوری ، در حالی که من تا اون موقع به اندازه ی یه هل پوک هم چیز قندی نخورده بودم ☹

دکتر گفت تازه سن حاملگیت که بالا بره قندتم باز بالا میره .... و این شد که وقتی از دکتر برگشتم ، تصمیم گرفتم که برخلاف نظر دکتر ، زیاد به خودم سخت نگیرم 😅 ؛ چون بالاتر از سیاهی رنگی نبود و من در آخرین مرحله ی مراعات ، باز هم موفق نبودم ..

خلاصه که دکتر یه تست تحمل گلوکز برام نوشته بود و من مطمئن بودم ایندفعه دیگه قندم حتما بالاست و انسولینی میشم ؛

از طرفی هم ویارم تازه تموم شده بود

و من مثل کسی که تازه از قحطی برگشته 😁 شروع کردم به خوردن انواع و اقسام خوراکی ها که البته بستنی و هندونه و خرما و ... رو هم شامل میشد

اما خب خداییش به جز بستنی ، سعععی می کردم شیرینی های صنعتی و کارخونه ای نخورم

شب قبل از آزمایش هم کلا زدم به بی خیالی و با اینکه بهم گفته بودن نباید قبلش شیرینی بخوری ، من شربت و بیسکوییت خوردم و فرداشم آزمایش دادم ...

وقتی جواب آزمایشم رو گرفتم شاااااااااخ درآوردم 😳

قند ناشتام ۷۷ ، یه ساعت بعد از پودر گلوکز ۱۲۰ و دو ساعت بعدش ۱۰۰ بود !!

در حالی که رنج آزمایشگاه به ترتیب تا ۱۰۰، ۱۸۰ و ۱۴۰ هم جا داشت!

ینی چی شده بود؟؟ 🤔🤔

اولش گفتم که صد در صد جواب آزمایشم اشتباه شده ، اما بعد که فکر کردم دیدم امکان نداره .. قند سه مرحله ای اونم آزمایشگاه خصوصی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون سر جام با چشم و دهن باز 😳 نشستم فکر کردم که چی باعث شده قندم تا این حد بیاد پایین ....

و یاااااافتم 😃 ..

از اون سری قبلی که آزمایش داده بودم تا نوبت آزمایش بعدیم ، من هرررروز و گاها روزی دوبار به خاطر یبوستم آش جو و آلوچه خورده بودم و در طول  روز هم آلو سیاه ..

یه دفعه یه جرقه توی ذهنم زد که قبلا هم توی یه کتاب طب سنتی خونده بودم که سویق جو ناشتا برای پایین آوردن قند خیلی موثره و کلا مصرف جو خیلی در این زمینه جواب میده

نکته ی جالبش اینجاست که بعد از این آزمایش، به خاطر ضعف هام دیگه آش رو کنار گذاشته بودم ، و تازه مصرف شیرینی جاتمم زیادتر شده بود ، ولی آزمایش قند بعدیم هم که یک ماه بعد از اون آزمایش بود بازم خوب از آب درومد ...

البته ناگفته نماند که تو مدت آشخوریم 😅 خییییلی ضعف کرده بودم و ضعف به دستم زده بود و همش کیسه آب گرم روش میذاشتم بازم خوب نمی شد و دردش شبانه روزی بود و بیچارم کرده بود

آخر داستان، عذرخواهی منو به خاطر طولانی بودنش بپذیرید  ؛ میخواستم با جزئیات و کامل باشه 😁

و یه نکته ای هم که خیییییلی لازم هست بگم اینه که این تجربه ی شخصی و ایضا نتیجه گیری شخصی من بوده ...

من دکتر نیستم و توصیه ام به شما هم اینه که اگه خواستید این روش رو اجرا کنید ،

اولا با یه مشاور طب سنتی مشورت کنید ،،

ثانیا آش جو و آلوچه سرده و کسایی که مثل من طبع سرد و تر دارن حتما باید کنارش گرمیجات مناسب بارداری مصرف کنن ،،

ثالثا من کم کاری تیروئید هم داشتم ، و با هر بار آزمایش قندم ، آزمایش تیروئید هم میدادم ؛ زمانی که قندم پایین اومده بود تیروئیدم هم کم کارتر شده بود و دکترم دوز دارومو بیشتر کرد که خودم خیلی احتمال میدم به خاطر همون رژیم آش جو بوده

امیدوارم که شما هم بتونید شاخ قندتونو بشکنید 😊

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدین

خوردن جو و آش جو هرروزه قند خونم رو خیلی پایین آورد و منو از دیابت بارداری نجات داد

سلام .دوستان ی سوال دارم.

دختری ک باکره باشه 

سوم شهریور پریود شده و امروز ک نهم شهریوربود حموم کرده 

روز یازدهم با نامزدش رابطه لاپایی داشته باشه 

نامزدش از کاندوم استفاده کنه 

جوری ک منی وپیشاب با بدنش تماس پیدا نکنه بدن دختر با ابی ک ازخودش خارج میشه لیزبشه یا باروغن 

ایاامکان بارداری هست ؟؟ خیلی ببخشید شفاف گفتم

خوردن جو و آش جو هرروزه قند خونم رو خیلی پایین آورد و منو از دیابت بارداری نجات داد

منظورتون جو ساده است همونی که تو سوپ میریزن میشه بگین آشو چجوری درست میکردین توش چیا میزدین

منظورتون جو ساده است همونی که تو سوپ میریزن میشه بگین آشو چجوری درست میکردین توش چیا میزدین

بله عزیزم جو ساده یا بلغور جو با عدس و اسفناج و پیاز داغ

چیز خاصی نداره کلا هر آش یا سوپی که جو داخلش باشه