2777
2789
عنوان

لطفا با دل پاکتون وارد بشید

113 بازدید | 18 پست

من خیلی دعا کردم.خیلی نذر و نیاز کردم.‌تحت درمانم و این ماه با روزی سه تا کلومیفن یدونه فولیکول خوب داشتم.آمپول زدم و منتظرم خدا نگاهم کنه.

ازتون میخوام برای دعا کنید. لطفا هرچی میتونید برام بخونید.  صلوات، حمد، هر سوره قرآن، آیت الکرسی.لطفا اگر همراهیم میکنید بگید برام دعا کردید تا امیدوار باشم. خدا حاجت دل همه رو بده

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

استارتر عزیز سلام و با آرزوی براورده شدن حاجت ها و ارزوهات 😍⚘

۱۴ روز تاپیک سفره صلوات داشتیم ، هر روز برای یکی از چهارده معصوم صلوات فرستادیم. آخرین تاپیک هست که سفره صلوات امام زمان (عج) هست🌼🌼🌼

بیاین شرکت کنین آخرین روزه 😍😔💔💖⚘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5080030/سفره-صلوات-هدیه-به-آقا-امام-زمان-حضرت-مهدی-موعود-عج-روز-آخر?page=1

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکت کنه

ممنون عزیزم

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
توهم برامن دعاکن عمل دارم❤️

حتما عزیزم.ان شا الله به سلامتی عمل تو پشت سر بذاری

ایشالا دلت شاد بشه و دامنت سبز برات نذر میکنم

الهی دورت بگردم.خدا حاجت دلتو بده

چشم عزیزم 😘 توکل بر خدا

ممنونم عزیزم