2777
2789
عنوان

یه پیام تو گوشی شوهرم دیدم

9119 بازدید | 24 پست

سلام

خیلی دودل بودم که اینجا پیام بذارم یا نه چون حال روحیم اصلا خوب نیست از طرفی هم به کسی نگفتم و نیاز به راهنمایی دارم ولی میترسیدم با مطرح کردنش و شنیدن حرفای دیگران حالم بدتر میشه یا بهتر

من همیشه اینجا خواننده بودم دیروز و امروز که تاپیکای خیانت رو خوندم تو دلم خالی شد 

درهرصورت تصمیم گرفتم خودم مطرح کنم ولی یه خواهش دارم اینکه اگه متاسفانه تجربه ای داشتید بگید و اینکه لطفا از روی فکر و منطق راهنماییم کنید یه آدم رنجیده و دل شکسته داره پیاماتون میخونه..

مدتیه که به همسرم شک کرده بودم و هفته پیش واتساپش نصب کردم روز اول هیچ چیزی ندیدم ولی روز دوم که بیرون بودیم باهم بعد منو گذاشت خونه و رفت سر کار

تو راه یه خانمی بهش زنگ زد سریع قطع کرد (تو پرانتز بگم که شب که گوشیش چک کردم دیدم بعد که پیاده شدم به خانمه زنگ زده)

اومدم خونه واتساپ چک کردم دیدم منو که پیاده کرده همون موقع یه پیام واسش اومد که همسرم بهش گفته کجایی گفته توقلبت و همسرم گفته جوون و بوس فرستاده 

کسی که زنگ زده از آشناهای اون خانم بوده و میخواسته بره جنس بخره که دختره میگه فلانی میخواد بیاد خرید داره

این مکالمه دیگه ادامه نداشته با دیدن این دنیا روسرم خراب شد حالم خیلی بدشد یه مشاوره تلفنی گرفتم گفت لو نه بذار چند روز بگذره تا ببینی چقدر ارتباط دارن

بعد اینکه منو گذاشته رفته سرکار تا آخر شب که اومده خونه (اینو مطمئنم)

همون شبی که اومد خونه به روی خودم نیاوردم ولی خیلی ناراحت بودم گوشیش چک کردم دیدم یادش رفته پیامو پاک کنه منم از روگوشیش از پیاما عکس گرفتم بعد که ناراحتی منو دیده بود فکر میکنم شک کرده بود که وقتی رفته حموم من این پیامارو دیدم

یکی از فامیلای نزدیکمون به زنش خیانت کرده و خلاصه خیلی اوضاع زندگیشون خرابه

در جواب اینکه پرسید چی شده ناراحتی گفتم با اون فلانی حرف زدم حالش خیلی بده و اینا از بلایی که سر زندگیشون اومده و جنگ ودعواشون گفتم و خلاصه زشتی خیانت و اینکه من چقدر ناراحت شدمو بهش رسوندم

بعدش خیلی توفکر رفت و خیلی هم مهربون شده بود حدسم خیلی زیاده که فهمیده من پیام خوندم 

من دیگه هیچی نگفتم فرداش که رفت سرکار دوباره واتساپش چک کردم دیدم باز اون طرف یه پیام داده در مورد کار و همسرم هیچ جوابی بهش نداده و نیم ساعت بعد دیدم پیام پاک کرده (من اونجا نبودم محل کارش دوره از خونه و دلیلی نداره بخاطر من پیام پاک کنه چون تا شب سرکاره)

متاسفانه بعدش دیگه نت من مشکل خورد و اصلا وصل نمیشد فقط یکی دوبار تا شب وصل شد که هیچ خبری نبود فرداش هم من نتونستم وصل شم و درنتیجه هیچ خبری نداشتم اما از دوروز پیش که نتم درست شد کامل تونستم وصل شم و الان یک روز نیم که چک کردم هیچ پیامی رد و بدل نشده دیشب گوشیش چک کردم دیدم شماره دختره رو کلا پاک کرده 

تو این هفته حالم خیلی خیلی بد بوده و دیگه طاقت ندارم بخوام چک کنم و به روی خودم نیارم فقط دلم خوشه که تو این هفته دیگه هیچی ازش ندیدم تصور خودم اینه که فهمیده که من پیام خوندم و ترسیده و ارتباطش قطع کرده تا منو از دست نده 

(چون از قبل که اون ماجرای خیانت فامیلموت لو رفت بهش گفته بودم که به فلانی گفتم جداشه بهتره کسی که خیانت میکنه دروغ میگه ارزش زندگی نداره و....)

دلم میخواد به روش بیارم.. خیلی شکستم این هفته مدام قلبم درد میکنه

تو این هفته خیلی مهربون شده و حسم میگه پر از پشیمونیه و تو سرش کلی سواله که چرا به روش نیاوردم

نظرتون چیه من چیکار کنم بهتره

به روش نیار 

بیاری که چی؟ بیاری چیزی عوض میشه؟ 

تو نگو بگی هم میگه پشیمون شدم اون قطعا فهمیده دیدی تو هم حواست بهش باشه و دیگه حرفی نزن تموم شده معلومه خودش پشیمونه اما چشمت بهش باشه 🛸

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرم اینه اصلا به روش نیار خودش فهمیده چه خبطی کرده به هیچ عنوان به روش نیار تا وقتی ک چیزی ندیدی دوباره ک ان شالله هم نمیبینی و سر همسرت به سنگ خورده 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

ناراحت شدم گلم آن شالله چیز مهمی نباشه، سعی کن رفتارت رو عادی کنی و نامحسوس تحت نظر بگیرش خدای نکرده هم چیزی متوجه شدی اصلا نزار خانواده ها بفهمن و با کمک مشاور قضیه رو مدیریت کن

بگو اگه مطمئن هستی با کسی در ارتباطه.مخصوصا حالا که فهمیده یه چیزایی میدونی 

خیلی قاطع باهاش حرف بزن و بگو دلخورم از کارت 

😍💘🤍یوهوووو✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️🫂✈️🚀✈️✈️😍💘😔😍

عزیزم برگ برنده ی تو الان اینه که به روش نیاوردی آفرین بهت بهترین کارو کردی. اگه جنجال راه مینداختی روش باز میشد و از لج تو به کارش ادامه میداد. الان شما تو بهترین حالت قرار داری و باید حفظش کنی. دیگه عکس العملی نشون نده گلم. احتمالا فهمیده و پشیمونه صبور باش و به طوری که احساس نکنه مراقبش باش اما نفهمه که زیر نظره. دیگه کاری نمیخواد بکنی 

به نظرم بهتره با مشاور صحبت کنی

مردها حتی یک درصدم به ریش نمیگیرن که خیانت کردن مگر که چند تا مدرک مستدل و محکم بذاری جلوشون. اولین واکنششون هم پررو بازی و طلبکاری ه که اصلا چرا منو چک کردی بمن شک داری مگه

تو مریضی تو شکاکی....بعدشم تا جایی که بشه رد پا ها روپاک می کنند و منکر همه چیز میشن

اگر بتونی تحمل کنی تا مدرک جمع کنی بهتره

و خدا برای من کافیست.....

بهترین کار اینه تا زمانی که دوباره چیزی ازش ندیدی به روش نیاری

ولی من بودم نمیتونستم تحمل کنم وبهش میگفتم همون اول

چون سخته نگه داشتن همچین موضوعی تودل

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

اصلا به روش نیار بزار تو برزخ بمونه چون اگه بهش بگی روش تو روت باز میشه و همین که ترسیده یا غهمیده اشتباه کرده وقطع ارتباط کرده خوبه دیگه خرابش نکن

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما