2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که هنوز مشخص نیست ولی احتمال میدم تیر ماه ۱۴۰۰ بچم به دنیا بیاد

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

ببخشید اسی یه سئوال میتونم بپرسم؟

من این ماه شهریور پریود نشدم باید ۲۸ اینا میشدم نشدم قصد بارداری هم نداشتم 

ببخشید چن روز بعدش باید بی بی بزنم؟

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
ببخشید اسی یه سئوال میتونم بپرسم؟ من این ماه شهریور پریود نشدم باید ۲۸ اینا میشدم نشدم قصد بارداری ...

خواهش گلم یکی دوروز بعضیا همون شبشم میزنن نشون میده 

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃
خواهش گلم یکی دوروز بعضیا همون شبشم میزنن نشون میده 

🙏قیمت بی بی چنده ببخشید ک میپرسم ها چون تاحالا استفاده نکردم...

ب نظرتون وایسم تا یه هفته دیگه بهتر نیست؟ چون حتی رازیانه هم خوردم ولی تاحالا پریود نشدم 

بعد امروز هم ناهار اگر زعفران بریزم یکم خطرناک نیست؟ اگر ی موقع باردار باشم

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
یادم نمیاد😭

عید اینا زایمانت میفته. من موقع برداریم برج ۳ آخرین پریودیم بود حومه تیر فهمیدم باردارم عید زدن زایمانم رو. 

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢