ما خونمون مرکز استان هستش و خواهر شوهرم خونش روستا هست بعد قراره یه عمل سنگین انجام بده حالا میخواد بیاد شهر ما و خونه من عمل کنه در صورتی که خونه پسرش هم توی همین شهر حالا شما بگید من چه کار کنم من تو این اوضاع کرونا چجوری برم پشت سر این تو بیمارستان ؟ بعد عملش هم میخواد بیاد خونه ما دوره نقاهت شو بگذرونه من اصلاً دوست ندارم بیا خونه ما چون واقعا توانایی نگهداری و پذیرایی ازش رو ندارم حالا چه کار کنم به شوهرم هم که میگم میگه چند روز بیشتر نیز تحمل کن خودشو زده به اون راه ،حالا شما بگید من با رفتار و چه سیاستی به این بفهمونم که خونه من نیاد به خدا قسم چند روزه نه خواب دارم نه خوراک از بس ک ناراحتم😭😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همیشه مادر یکی از دوستام به دوستم میگفت تو نماینده خانوادت هستی. رفتار تو بیرون از خونه ،الگویی از رفتار خانوادته و من همیشه حرف این مادر اویزه گوشم هسک. شما تربیت خانوادت این بوده که به مهمونی که خونت اومده اونم بعد عمل کم محلی کنی؟؟
بنظرم به راحتی نیست میدونه پسرش به خاطر آشپزی کردن و ....ممکنه سختش بشه برای همین خونه استارتر رو ت ...
نه چرا فکر نمیکنی که چون خونه برادرشه راحت تره تا خونه پسرش که باید عروس ازش نگهداری کنه. شاید دلش نمیخات زیر منت عروس باشه. بعدم والا به جایی برنمیخوره یکم مهربون تر باشیم. بهم محبت کنیم. سخت نگیریم. کمک حال هم باشیم. حتما اگه خواهرشوهرش جواب خوبیشو نده،خدا جوابشو میده
نه خیلی کار نادرستیه. همیشه مادر یکی از دوستام به دوستم میگفت تو نماینده خانوادت هستی. رفتار تو بیر ...
بخدا من واقعا توانایی ندارم ازش نگهداری کنم ، بعد عملش خیلی مراقبت میخواد حداقل یکماه باید اینجا باشه ، یکماه باید بپزمو و بشورم و بیمار داری کنم من اصلا نمیتونم باید بلندش کنم و هزار جور دنگ فنگ دیگه 😥
بخدا من واقعا توانایی ندارم ازش نگهداری کنم ، بعد عملش خیلی مراقبت میخواد حداقل یکماه باید اینجا باش ...
شما که دست تنها نیستی. همسرتم هست. از عروسشم کمک بخاه. بگو مثلا من ازپسش بر نیومدم امروزو بیا کمکم. یه نفر ادم اونقدرا اذیتت نمیکنه... خدا حتما یه جا دیگه خیرشو بهت میرسونه. زندگی رو اسون بگیر اسون میگزره🤗این یه ماه مثل برقو باد میگزره اما محاله خواهر شوهرت یکماه زحمتی که به تو داده یادش بره