2777
2789
عنوان

ی سوال درباره سیسمونی و لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 48 پست
نه ی لباس آستین بلند بگیر... ب نظرم لباس تو سایزهای دیگه هم بگیر... ک نیاز نباشه مدام بری بازار... ج ...

من صفر دو دست ی دستم ست بیمارستانی و ۱ ۲ ۳ هم ک هرکدوم سه دست گرفتم کمه باز؟؟؟

♥خدا♥️
شما چند دست صفر خریدی واسه من با ست بیمارستانیم میشه سه دست ولی هی فکر میکنم کمه

صفر زود کوچیک میشه همینا کافیه

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صفر دو دست ی دستم ست بیمارستانی و ۱ ۲ ۳ هم ک هرکدوم سه دست گرفتم کمه باز؟؟؟

ن باباخوبه.مگه‌قرارع دیگه هیجوقت‌نخری.

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
من ک از ترس کرونا کلا بیرون نمیرم دوستمم بارداره از ی فروشگاه بزرگ تو آمل حضوری رفت خرید گفت هم جنسش ...

سرویس تخت قیتش چند شد؟چه خوبه ک سیسمونی ب عهده خودتونه من اگه بچه دارشم نمیخوام بزارم سیسمونی رو خانوادم بگیرن،خودمون میخریم چون ازاین رسم مزخرف خیلی بدم میاد

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...
اره واسه من نخه ولی خب کاپشن پشمی هم تنش میکنم پتو دور پیچشم ک زخیمه خوبه بمظرت؟؟

آره بابا آذر اونطوری سرد نمیشه که نگران بشی من دخترم آبان دنیا اومده همون ست نخی پوشوندم با یه پتو دورپیچ از جلو در بیمارستانم سوار ماشین میشی دیگه نگران نباش

منم ۴ دست سایز ۲.ی سایز ۱.ی سایز بین صفرویک.ی سایز ۳ ک نوروز اندازش میشه.ی دست برای لباس بیمارستانی ...

۴دست سایز ۲ زیاد نیس

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

۴دست سایز ۲ زیاد نیس

چون ۳ فعلا بزرگه.صفر هم زودی کوچیک میشه.۱و ۲ فرقشون تو بلنداشونه.دیگه ۲ گرفتم ک برای چندماهش باشه

سایز بین ۰ ۱ هم داریم ؟من نگرفتم نمیدونسم

من دیدم فروشنده گف.البته بیشتر شبیه صفره.باید ببینی بچه دنیا اومد جثش چطوریه.ممکنه حتی سایز ۰ هم اندازش نباشه.همینا گرفتی کافیه

سرویس تخت قیتش چند شد؟چه خوبه ک سیسمونی ب عهده خودتونه من اگه بچه دارشم نمیخوام بزارم سیسمونی رو خان ...

سرویس تخت تقریبا ۱۰ تومن من بابام بیستومن داد ولی بقیشو خودمون میزاریم 

♥خدا♥️
من دیدم فروشنده گف.البته بیشتر شبیه صفره.باید ببینی بچه دنیا اومد جثش چطوریه.ممکنه حتی سایز ۰ هم اند ...

باشه عزیزم من انقدر وسواسم میشینم هی فکر میکنم وای شاید کمه وای شاید نازکه....😄

♥خدا♥️
منم ۴ دست سایز ۲.ی سایز ۱.ی سایز بین صفرویک.ی سایز ۳ ک نوروز اندازش میشه.ی دست برای لباس بیمارستانی ...

عزیزم میشه بگی دیگه چیا خریدی میخوام مث شما بخرم

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️