خانوما من بچم تو اذر ب دنیا میاد لباساشو خریدم ی دست ست بیمارستانی هم خریدم الان میگم نکنه ست بیمارستانی باید زخیم میبود مناسب اذر شاید نباشه همه ست ها ی جنسن یا زمستون فرق داره
گلم قرار نیس تااخرعمر براش نخری ک.فعلا همینا کافیه تا بدنیا بیاد ببینی چاقه.لاغره دیگه براون اساس لباس بگبری
نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
اینارو گرفتی با پیشونی بند و ی کلاه دبگه.دوتا قنداق و بندشون.ی جوراب.با دستمال مرطوب و شامپو و روغن.شیشه شیر.ناخن گیر.حولش.پتو تشک.سرویس خ اب نگرفتم چون تا ۳ سالگی روتختش ک نمیخابه.پیشمه.واسه من ی خرج اضافس.جاهم ندارم.بزرگتر ک شد دیگه ی نوجوان بزرگمیگیرم.گهواره هم جاریام دارن بهم میدن.تماااام.
نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
سرویس تخت تقریبا ۱۰ تومن من بابام بیستومن داد ولی بقیشو خودمون میزاریم
بنظرم تخت اضافس