2777
2789
عنوان

پیوند کبد

529 بازدید | 9 پست

کسی رو میشناسین پیوند کبد کرده باشه؟ عملش سخته و خطرناکه؟ پدرم همین الان رفت اتاق عمل برای پیوند بیماری سیروز کبدی داره. اگه کسی رو میشناسین تجربه ای داره ازش برام بگید. خیلی نگرانم دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عالیه خداروشکر

سلام عزیزم ، امیدوارم پیام منو ببینید ، مادرم قراره پیوند بشه ، پدرتون بعد از عمل مشکلی ندارن ؟ چند سالشونه ؟ببخشید اینو میپرسم این که میگن خیلی زیاد نمیتونن عمر کنن درسته ؟ 

سلام عزیزم ، امیدوارم پیام منو ببینید ، مادرم قراره پیوند بشه ، پدرتون بعد از عمل مشکلی ندارن ؟ چند ...

سلام ببخشید دیر جوابتونو دادم، کسی که عمل میکنه دیگه خداروشکر بعد از عمل یه آدم عادی میشه فقط هر ماه باید همشون ماهی یه بار آزمایش بدن و تحت نظر کامل پزشکشون باشن.بابام ۶۲ سالشه. بعد این چه حرفیه به این حرفایی که میگن عمرشون کمه و فلانه توجه نکنید😅😅مشکل مادرتون چیه؟

سلام ببخشید دیر جوابتونو دادم، کسی که عمل میکنه دیگه خداروشکر بعد از عمل یه آدم عادی میشه فقط ه ...

سلام عزیزم 

به پدر منم گفتن باید پیوند کنه

تو بیمارستان فیروزگر بستری هست

خواهش میکنم بفرمایید پدر شما کجا پیوند شدن؟ مراحل رو بیمارستان رفت یا شما هم کاری کردین 

سلام عزیزم  به پدر منم گفتن باید پیوند کنه تو بیمارستان فیروزگر بستری هست خواهش میکنم بفرمای ...

پدر من تو بیمارستان طالقانی عمل کرد، شما اولش باید کلی آزمایش و مشاوره با تمام دکترا بگیرین بعدش دیگه بیمارستان هرموقع کبد پیدا شه بهتون خبر میده