2777
2789
عنوان

شوهرم مشکل جسمی مو به مادرش گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 35 پست
عزیزم مال منم پنج سال طول کشید تا جراحی کردم اینم چیزی نبود چند ماه بتونی پنهونش کنی گلم متوجه میشدن ...

نه شوهرم خوبه مادرش خیلی  پیره میگه دختره مشکل داره 

پیره دیگه افکار سنتی و قدیمی 

نگا شما کدوم دکتر عمل کردی کدوم بیمارستان؟

نه شوهرم خوبه مادرش خیلی پیره میگه دختره مشکل داره پیره دیگه افکار سنتی و قدیمی نگا شما کدوم دکتر ع ...

گلم من کرمانم پیش دکتر حشمتی بیمارستان خصوصیه سیدالشهدا جراحی کردم بیخیال همون شوهرت بگو براش توضیح بده این چیزی نیست تو زندگی ایندتون تاثیر خاصی داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرم گفته بودم مادر شوهرم میگه باید به منم میگفتی الان هم پسرم باید طلاقت بده

بگو مادر جان  الان شما  شعور نداری شوهرت طلاقت داد؟ نه نداد! مشکل من در مقابل مشکل شما که اصلا چیز حادی نیست

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

شوهرم وضعش خوبه فقط دهن لقی کرده خیلی ناراحتم

عزیزم بشین با شوهرت حرف بزن بگو ازین به بعد حرف بینمون نباید از خونه بیرون بره،ما باید محرم اسرار هم باشیم،اینکارت باعث میشه دیگران تو زندگیمون دخالت کنند ورابطمونو خراب کنند.

این نیز بگذرد...