2777
2789
عنوان

شوهرم مشکل جسمی مو به مادرش گفته

643 بازدید | 35 پست

در رفتگی لگن دارم به مادرش گفته 

قبل ازداوج به خودش گفتم 

باهم دعوا کردیم بعد زنگ زد مادرش همه چی رو گفت 

و مادرش گفت میخوای از این به بعد بری دکتر با خانواده ات برو حق نداری با پسر من بری 

منم میخوام وقت بگیرم برم برای پام حالا شوهرم هم میخواد بیاد بهش میگم نیا نمیخوام بیایی میگه نه  میام 

گفتم مادرت گفته نیایی 

شوهرم حالا قهر کرده 

خودم درد دارم از لحاظ روحی داغونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو‌نی نی سایت دارم به این  نتیجه رسیدم که حداقل نصف جمعیت مردها روانی و‌ نفهمن که حتی نمیدونن تو زندگی مشترک دهن لقی نباید بکنن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
چی بهش میگفتم خیلی بچه ننه هست

بریم بهشون والا خوب طاقت آوردی چیزی نگی من بودم ابرو دوتاشونو می‌بردم که دیگه جرات نکنن حرف بزنن 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

در رفتگی لگن چجوری پیش اومداونقد حاد نیست که مادر بیشعورش این حرفو زدهشوهرت خیلی گاوه زنگ زده گفته

بچه بودم میفتم  از پله ها لگنم ذر میشه 

جاده خیلی درد دارم و باید تعویض مفصل بشه

دررفتگی لگن دازی جزام ک نداری باعمل حل میشه اگه اینم وظیفه شوهرت نیست پس کیه ولی خوب بهتر بود قبل ازدواج درمانتو انجام میدادی شاید چون هزینش، یه نمه بالاس فکر میکنه میخوای از پسر بچه ننش بگیری

بچه بودم میفتم از پله ها لگنم ذر میشه جاده خیلی درد دارم و باید تعویض مفصل بشه

منم مثل تو بودم چرا اینهمه صبر کردی من الان چهار ماه جراحی کردم خدایی دردش خیلی زیاده انشاالله به سلامتی عملتو انجام بدی گلم فقط، به دکترو بیمارستانت خیلی اهمیت بده هرجایی این عملو انجام ندی