2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

د خودش ی کم زمان بره.چون طریقه خاصی داره حالت منحنی شکله.و نباید شکسته باشه ی کم گیر داره.دختر من دومه هنوز خوش خط نیست

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

زیاد بهش استرس وارد نکن بیشتر با بازی کردن باهاش کار کن من خودم یه جا مینشستم میگفتم برو یه چیزی که د داره برام بیار .....ماشالله انقدر بچه هام زود یاد گرفتن پسرم ۶ سالگی نصف خوندن الفبارو یاد داشت چون با خواهرش کار میکردم اونم کنارمون بود ۷ سالگی ضربو کامل یاد داشت جمع و تفریغ ...ساعت ازثانیه تا دقیقه هاش و بلد بود خیلی هم من کار میکردم بیشتر به خودم خستگی میدادم تا بچه

😯😯😯😯پسر من تا الان فقط آا و ب و پریروزا أ یادشون دادن صدانویسی و ترکیب وخواندن کلمه و ناکلمه باهمین چند نشانه سرکلاس انجام میدن معلم بچتون خیلی داره تند پیش میره چه خبره تا م رفتن جلو

اصلا یاد دادن وظیفه شما نیست پس معلم چیکارکنه شما فقط باید تو خونه یکم همونا که یادمیگیره باهاش کارکنی تو ذهنش تثبیت بشه 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من...