2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید ممنووووووووووون

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 118 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 24سالمه خواهر زادم داره میره تو19سالگی.اره نوه بزرگمونه با هم راحتیم
نصف اشتباهاتمان ناشی از این است که وقتی باید فکر کنیم،احساس میکنیم. و وقتی باید احساس کنیم،فکر میکنیم...🙁😔😞
نه داره واسه کنکور میخونه.من تا دیپلم گرفتم ازدواج کردم از شمال اومدم جنوب به خاطر کار شوشو.من گرگانیم.از سال88که بندرعباسم.
نصف اشتباهاتمان ناشی از این است که وقتی باید فکر کنیم،احساس میکنیم. و وقتی باید احساس کنیم،فکر میکنیم...🙁😔😞
نه بابا زیادن.شوشوی من پسر کوچیک خونوادست از دو تا داداش بزرگش که دوقلو هستن زودتر متأهل شد.اون دوقلوها بعد یکی دو سال ازدواج کردن که یکیشون بابا میشه یه ماهه دیگه.از اون قل دیگه هم خبر ندارم با اینکه زنش دختر عمومه.ولی شوهرش میگفت زنم حاملست
کف دستام انقدی داغه عرق میکنم.از ترس اینکه پری میشم دستشویی نرفتم از عصره
با شوشو فامیل هستین؟ حالا خوبه غریب نیستی اونجا غربت سخته خوب عزیزم دوقلوها که از شوشوی شما بزرگترن تازه نوبتت شده عزیزم که انشااله تو هم مامان میشی
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
اینجا هیچکسیو نداریم یه دوستی داشتم که اونم رفت.خیلی سخته که از خونوادم دورم.کاش نزدیک گرگان بودم.راهش هم دوره هم کویری که اصلا دوس ندارم.خسته کنندست