2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید ممنووووووووووون

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 118 پست
نرگس جون اگه دمات بالاست پس پری نیست وقتی میخوای پری بشی دمای بدن میاد پایین فردا دماسنج بذار ببین هنوز بالاست انشااله که مامان باشی و این لکها لک لانه گزینی باشه
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب اینجاست من صبرم خیلی زیاده.فکرشو کن تو این یه سالو نیم حتی یه بی بی چک نگرفتم.اصلا نمیدونم چه جوری هست.
نصف اشتباهاتمان ناشی از این است که وقتی باید فکر کنیم،احساس میکنیم. و وقتی باید احساس کنیم،فکر میکنیم...🙁😔😞
آخییییییییییییییییی نازی بهار جون عیب نداره عزیزم انشااله تو هم زووووووووووووود مامان شی
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
انقدی دلم گرفته.جالب اینجاست هیچکی از خونواده هامون نمیدونن که ما یه سالو نیمه تو اقدامیم.به همشون گفتیم بچه نمیخایم.اگه میگفتیم تو این چند وقت داغون میشدم.چون هی میپرسن.همینجوریش جاریم زنگ میزنه میگه مامان نشدی.منم گفتم اصلا تو فکرشم نیستیم.خودش یه ماه دیگه بچش دنیا میاد
نصف اشتباهاتمان ناشی از این است که وقتی باید فکر کنیم،احساس میکنیم. و وقتی باید احساس کنیم،فکر میکنیم...🙁😔😞
من تازه به خواهر زادم گفتم از ماه پیش بهش گفتم.چون همش میگفت نمیخای به نوه های بابابزرگ یکی رو اضافه کنی.ما میخایم زیاد باشیم