2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید ممنووووووووووون

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 118 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چک ندارم.بعد این همه مدت دیشب به ذهنم رسید که برم یه دونه بگیرم.بعدش گفتم ولش کن بی فایدست
نصف اشتباهاتمان ناشی از این است که وقتی باید فکر کنیم،احساس میکنیم. و وقتی باید احساس کنیم،فکر میکنیم...🙁😔😞
دوره ام 25روزست هیچوقت نشده عقب بندازم همیشه زود میشم.قبل پری لک دارم ولی علایم پری رو هم دارم.این سری زیاد علایمشو ندارم.فقط داغم
نصف اشتباهاتمان ناشی از این است که وقتی باید فکر کنیم،احساس میکنیم. و وقتی باید احساس کنیم،فکر میکنیم...🙁😔😞
خوب دمای بالا نشونه خوبیه اگه باردار باشی دمای بنت بالا میمونه اگه قرار باشه پری بیاد دمای بدنت میاد پایین انشااله که این ماه نیاد دوستم من دیگه برم کلی کار دارم بووووووووووووووووووووووووووس و باااااااااااااااااااااااای انشاله فردا با خبرهای خوب بیای http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22002
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"