2777
2789
عنوان

دکتر گفت قلب جنین تشکیل نشده هنوز😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای سقط نکنیاااا پسرمنم همینجور شد سقط نکردم . بچهای باهوش اول مغزشون جوانه میزنه بعد قلب و تاخیر د ...

وای دعا کنین از منم همینجودی باشه به حق قرآن. اینقدر نذر و نیاز کردم. پریروز تاحالا نمیدونین چی بهم گذشته ها

وای دعا کنین از منم همینجودی باشه به حق قرآن. اینقدر نذر و نیاز کردم. پریروز تاحالا نمیدونین چی بهم ...

درکت میکنم لخدا منم کارم گریه بود . دکتر نیستن ک قاتلای بیسواد . 

تا ده یازده وایسا. استرسم نگیر تو داری ی نابغه رو پرورش میدی . صبر کن . ایه الکرسی زیاد بخون . ندر خانم ام النین یه مرغ یا خروس کن بشدت سریع جواب میده 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
درکت میکنم لخدا منم کارم گریه بود . دکتر نیستن ک قاتلای بیسواد .  تا ده یازده وایسا. استرسم نگ ...

آره اتفاقا نذر کردم یه مرغ یا خروس بکشم بدم به یه فقیر. برام دعا کنین. من یک شنبه رفتم دکتر. ۱۰ روز صبر کنم میشه ۴ شنبه اون هفته. خوبه چهارشنبه اون هفته برم سونو داپلر؟؟

من هفته هشت رفتم تشکیل شده بود

تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله                                          برای ۱۰ثانیه بخون فکر کن!شمر کیه؟!شمر جانباز جنگ صفینه ،۱۳ بار پای پیاده مکه رفته،یه نماز قضا هم نداشته،جانماز اب کشی هم بوده ک اگر میدیدیش میگفتی این پسر پیامبره!                                           حر کیه؟!حر تو عمرش یه رکعت نماز نخونده همون ک آب و بست رو امام حسین همون ک راهو بست نزاشت اقا مسیرشو عوض کنه از اون لاتای اون دوران!                   شمر برا لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت بد رسید حر برا لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت خوب !اینو میگم برای اینکه ؛ نه از نمازو روزه و عباداتت مغرور شو نه ب خاطر گناهانت نا امیدشو!!کی میدونه شاید همون ک از نظر تو بده،  علم دار امام زمان شد من و توی دیندار شمشیر ب دست جلو اقاایستادیم!کی میدونه!فکر کن
تا چهارشنبه اون هفته صبر کنم بعد برم خوبه به نظرتون؟؟

اره به نظرم من صبر کن

منم هرچند خیلی نگران بودم ولی دستمو میذاشتم تو شکمم یس میخوندم

ولی خب مال من اجازه نداد صبر کنم افتادم به خونریزی و سقط شد

الان ۸ روزه از دست دادمش

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
اره به نظرم من صبر کن منم هرچند خیلی نگران بودم ولی دستمو میذاشتم تو شکمم یس میخوندم ولی خب مال من ...

وای آخی عزیزم😔 ان شاءالله بارداری بعدیت خیلی زود و به سلامتی باشه. خیلی سخته سقط کردن.😪

مثل من شدی من گه سقط کردم جنین رشد نداشت و قلبم تشکیل نشده بود

آخه من دو هفته قبلشم رفته بودم گفت جنین هنوز قابل دیدن نیست. ولی اینبار که رفتم گفت جنین هست ۴ میلی ام شده. نمیدونم‌والا

وای آخی عزیزم😔 ان شاءالله بارداری بعدیت خیلی زود و به سلامتی باشه. خیلی سخته سقط کردن.😪

اره از نظر رو حی فاجعه است

ممنونم گلم منivfکرده بودم خ

خیلی سختمه

ولی وقتی تو ساک بارداریت جنین رویت شده یعنی اینکه احتمال رشدش خیلی بالاست توکل کن

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود