2777
2789
عنوان

دکتر گفت قلب جنین تشکیل نشده هنوز😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 39 پست
آخه من دو هفته قبلشم رفته بودم گفت جنین هنوز قابل دیدن نیست. ولی اینبار که رفتم گفت جنین هست ۴ میلی ...

من ب حساب پریودیم باید ۷ هفته بودم سونو گفت ۴ هفته جنین دیده نمیشه فقط کیسه زرده دیده میشه دو هفته بعد گفت باز بیا رفتم بازم جنین دیده شد ۵ هفته ۵ روز بدون قلب دوباره گفت دو هفته بعد رفتم گفت ۶ هفته و دو روز  رشدش ضعیف بود بدون قلب بازم گفت دو هفته ی بعد رفتم گفت ۵ هفته خونریزی هم داشتم هماتوم داشتم دیگ سقط کردم برام دعا کن

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
آره اتفاقا نذر کردم یه مرغ یا خروس بکشم بدم به یه فقیر. برام دعا کنین. من یک شنبه رفتم دکتر. ۱۰ روز ...

نه معمولی برو .

ب حق حصرت علی اصغر تشکیل بشه بیای خبرمون کنی . 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره از نظر رو حی فاجعه است ممنونم گلم منivfکرده بودم خ خیلی سختمه ولی وقتی تو ساک بارداریت جنین ر ...

ان شاءالله. ان شاءالله اگه قلب بچه م تشکیل شده بود به نیت بچه دار شدن ۵ تا مادر یس رو میخونم. برای شمام میخونم حتما. برام دعا کنین تشکیل بشه تا اون هفته

من ب حساب پریودیم باید ۷ هفته بودم سونو گفت ۴ هفته جنین دیده نمیشه فقط کیسه زرده دیده میشه دو هفته ب ...

یکی از یس رم به نیت شما میخونم ان شاءالله. برام دعا کن تشکیل بشه توی این هفته

اره به نظرم من صبر کن منم هرچند خیلی نگران بودم ولی دستمو میذاشتم تو شکمم یس میخوندم ولی خب مال من ...

لابد از منم اگه خدای نکرده تشکیل نشه خونریزی پیدا میکنم نه؟ اینکه خونریزی و لکه بینی ندارم نشونه خوبیه؟

لابد از منم اگه خدای نکرده تشکیل نشه خونریزی پیدا میکنم نه؟ اینکه خونریزی و لکه بینی ندارم نشونه خوب ...

اره عزیزم چون من لک بینی داشتم بعدش افتادم به خونریزی

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
نه معمولی برو . ب حق حصرت علی اصغر تشکیل بشه بیای خبرمون کنی . 

مهتاب جون ببخشید یه سوال دیگه. حتما باید زیر دل درد بکنه مداوم؟؟ آخه من از روزای اول عقب افتادنم زیر دلم مدام درد میکرد. ولی حدود یه هفته ای هست که به ندرت درد میگیره. بده؟؟ باید همیشه درد بکنه؟؟

مهتاب جون ببخشید یه سوال دیگه. حتما باید زیر دل درد بکنه مداوم؟؟ آخه من از روزای اول عقب افتادنم زیر ...

من دوتا بچه دارم سر هیچکدوم درد نداشتم  بدن با بدن فرق داره . چون رحمت داره جاباز میکنه اوایل درد داری بعد نه . 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ.