2777
2789
عنوان

بویایی و چشایی از دست دادم

281 بازدید | 42 پست

سلام 

پسرم سه ماهش هست من الان یه هفتس حس بویایی و چشایی از دست دادم البته مزه لیمو ترش و تلخی و شیرینی میفهمم ولی وقتی غذا میهورم انگار خمیر میخورم هیچی نمیفهنم وهیچ بویی حس نمیکنم 

پسرم چند روز پیش تب کرد و دکترم بردمش خوب شد 

اما برام عجیبه هیچ بویی نمیفهمم

یعنی کروناس😔

The greatest pleasure of life is love😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرتم گرفت خداروشکر تو پاییز خیالت راحته

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
منم حدود یکی دو ماهه ک بویاییم خیلی ضعیف شده دیگه کلافم کرده نمیدونم سر چیه

من که کلا از دست دادم

غذام سوخت نفهمیدم بالا سرش کلی گریه کردم

ماسک بزن شیرش بده دستاتم مرتب بشور...اگه پسرت شیرخشکیه بده همسرت یا مادرت ازش نگهداری کنن تا خوب بشی ...

نه از شیر خودم تغذیه میکنه😔پسرمم چند روز تب کرد ولی الان خوبه

منم دو ماه پیش اینطوری شدم. شوهرم  ودخترم ازم نگرفتن خدا رو شکر. فقط ماسک بزن دو خونه تا دو هفته فاصله یک متری رو رعایت کن. بعد دوماه تازه ی کم بو ومزه میفهمم

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕