2777
2789

من تیر ماه سقط۶هفته داشتم 

بعد از ۵سال همون ماهی باردار شدم که یکم حلوای گیاهی خوردم و پیش یه پیرزن بادکش کمر کردم، و صد البته بیخیال شده بودم اواخر،

بعد سقط یکماه جلوگیری و پریود ،

بعد دوباره حلوا و بادکش و اقدام ولی پریود شدم و الان روز ۵هستم و آخرین فرصت برا تصمیم گیریم هست ک برم تحت نظر دکتر یا نه 

چون دفترچه هم نداریم میترسم داروهاش خیلی گرون بشه 

دفترچه سلامت ازمون یک و سیصد میخواد تا دفترچه بده😫

حالا چیکار کنم برم یا نه

چون میگن بعد سقط بدن آماده تره و منم نازایی داشتم 

باتجربه ها کمکم کنید خدا خیرتون بده 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

یا برم طب سنتی یا اسلامی یا طب هومیوپاتی 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

خانمای عزیز چند وقت بعد سقط باردار شدید و تحت نظر رفتین آیا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا این کارا چیه حلوا خوردم 😐

من تنبلی شدید دارم یک ماه دارو خوردم باردار شدم آون آمپولی هم که گفتی رو زدم ولی شاید کل دارو هام با دفترچه شد ۲۰ تومن 

من لتروزول خوردم با کلومیفون با آمپولم یکی

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 

قیمت آمپولهارو حداقل بگین 😭

وا این کارا چیه حلوا خوردم 😐 من تنبلی شدید دارم یک ماه دارو خوردم باردار شدم آون آمپولی هم که گفتی ...

آخه این حلوا معروفه خیلیا جواب گرفتن از اینستا سفارش دادم 😓

یعنی یک سوم قیمت رو پرداخت کردین 

پس زادش میشه ۶۰_۷۰

اینطور باشه خوبه میرم 

گفتم هر آمپول بالای صد تومن نشه 😥

سلام عزیزم ناامید نباش منم پلیکیستیکم کلومفین خوردم و تو دوماه باردار شدم بعضی وقتا نیازی به آمپولم نیس خودش آزاد میشه تو فعلا چندماهی امتخان کن لتروزل یا کلومفین بخور ایشالا که نتیحه میده و هزینه ای هم نداره ورقش فوقش ده تومنه

منم درست عین شمام...تیرسقط تو۶هفته تنبلی داشتم...ودارم ودکترم نرفتم این ماه

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
برو از داروخانه بپرس ببین چنده آزادش  بعدشم نمیتونی دفترچه خواهری مادری جاری کسی رو بگیری  ...

نه متاسفانه سنشون ب من نمیخوره 

هیچکدوم 

باید بگردم بین دوستام ببینم کسی هست 👌👌

سلام عزیزم ناامید نباش منم پلیکیستیکم کلومفین خوردم و تو دوماه باردار شدم بعضی وقتا نیازی به آمپولم ...

خودمم همین حسو دارم که قرص بخورم یکی دوماه اگر نشد برم پیش متخصص 

چون هنوز نرفته استرسام شروع شده ،اسم دکتر میاد اینجوری میشم 

استرسم ک خودش مانع هست 

مرسی جواب دادی

نه متاسفانه سنشون ب من نمیخوره  هیچکدوم  باید بگردم بین دوستام ببینم کسی هست 👌👌

اصلا ربطی به سن نداره که من من برا مادر خودم با دفترچهی خودم آمپول خارجی ۲۰۰ تومنی رو ۳۵ گرفتم دوتا خریدم ۷۰ تومن باید دکترت توش بنویسه دارو خانه کار نداره

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
منم درست عین شمام...تیرسقط تو۶هفته تنبلی داشتم...ودارم ودکترم نرفتم این ماه

شما همون خانمی نیستی ک تو تاپیکت گفتم شرایطمو و گفتیم تازه تخمک گذاذیمون رد شده ؟

چی شد شمام پریود شدی؟