2777
2789
عنوان

حسودیم میشه بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 23 پست

انقد بدم میاد ازاونایی ک فقط برای بقیه فاز مثبت میگیرن🙄🙄🙄🙄🙄

حق داری به کارت ادامه بده هیچ کس جای تو نیس ک اینجوری میگن وگرنه منم بودم حسودی ک خوب بود....

نرسیده به دریا🏖                                                                           اسمم ساحل  
بیچاره زن بابات که وارد خونه ای شده که انقد دخترش اذیتش میکنه. بنده خدا هم گناه داره کمی خودتو جای ا ...

شاید اگر پیش من بودی این فکرو نمیکردی... چون اون بمن میگ بچه هوو..از بچگی اذیتم میکرد حتی واسه عقدمم نیومد بشددت از من تنفرداره وقتی شادم اون غنگین میشه..پدرمم زنده نیس... الان داره دوماددار میشه و من ناراحتم چون دوسندارم شاد باشه ولی میخام برام بی تفاوت باشه ک هرکار میکنم نمیشه

بهترین انتقام از روزگار شاد بودن است، آنقدر می خندم که غم از روی رود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این حس نفرت تو حتما به اونم منتقل شده 

من سه سالم بود ک اون افعی وارد زندگیم شد ازکجا جس من بره سمت اون... تمام بچگیم با اذیتای اون تموم شد

البته طبیعیه حستون  تا حدی اما خب به نحوه ایم که اون خانوم وارد زندگیه پدرتون شدن هم باید توجه کنین و اگر ایشون تو این امر مقصر نبودن باید با خودتون کنار بیاید و رو خودتون کار کنید . چون اون خانوم هم حق زندگی دارن و اینکه این حس به خودتون آسیب می زنه اما به نظرم سعی کنید ازشون فاصله بگیرید اینطوری در جریان امورشون یعنی خوش بودنشون یا شادیشون نباشید خودتون راحت ترین.

تا به یه چیزی بهش حساس میشی یا به قول خودت حسادت میکنی همون لحظه دعا کن که خدا بهت بده چه مادی چه معنوی از خدا بخواه بهترشو بهت بده آروم میگیری کم کم تا میتونی در حق خودت دعا کن یا مثلا به این باور برس که الان خدا خواسته تا اون بنده به این چیز به لین جایگاه برسه من چرا بخوام حسودی کنم منم ازش میخوام 

دعا کردن خیلی خوبه که گاهی اوقات ما انسانها یادمون میره در واقع در حق خودمون ظلم میکنیم وگرنه اون ارحم الراحمینه

البته طبیعیه حستون  تا حدی اما خب به نحوه ایم که اون خانوم وارد زندگیه پدرتون شدن هم باید توجه ...

خیلی وقته میخام ازشون دورشم ولی وقتی نمیرم بهم زخم زبون میزنه میگه چیع نیستی حسودیت شد ک نیومدی؟؟ با حرفاش اذیت میشم 

ای کاش اونایی ک میگن بیچاره زن بابات یک درصد خودشونو جای من فرض کنن...پدرم درقید حیات نیس مادرمم فوتشدن

تا به یه چیزی بهش حساس میشی یا به قول خودت حسادت میکنی همون لحظه دعا کن که خدا بهت بده چه مادی چه مع ...

مرسی عزیزم چقد زیبا گفتی دعا کردن در حق خودم...

خیلی وقته میخام ازشون دورشم ولی وقتی نمیرم بهم زخم زبون میزنه میگه چیع نیستی حسودیت شد ک نیومدی؟؟ با ...

عزیزم از این بابت واقعا متاسف شدم می فهمم چی میگید تجربشو داشتم حالا با یه سری افراد با نسبتای متفاوت . اما اهمیت ندین به حرفاشون اینطوری اون خانومم می فهمن شما نسبت بهشون حساسید بیش تر اذیتتون میکنن مثله یه نقطه ضعف ازش استفاده میکنن سخته خییلی اما شدنیه حتی اگه چیزیم گفتن واققققعا اهمیت ندین و کار خودتونو بکنید این خانوم که مادرتون نیستن جوابشونو بدین که این کار می تونه با احترامم باشه مطمئن باشید اینطوری ایشونن که اذیت میشن نه شما . واستون آرزوی آرامش دارم