2777
2789
عنوان

آی وی اف

421 بازدید | 33 پست

سلام ۲ سال اقدامم یه بار ای یو آی منفی داشتم.

مشکلمم تنبلی تخمدانه.و تخمک آزاد نمیکنم با دارو فولیکل غالب دارم اما نمیدونم چرا نمیشه.

ای وی اف بیهوشی داره؟من از بیهوسی میترسم نمیشه با بی حسی انجام داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالله به زودی دامنت سبز شه،، بله برای ای وی اف باید تخمگ گیری بشی یاهمون پانکچر بشی که برای این مرحله بیهوشی داره و اسپرم هم از همسرت میگیرن وقتی جنین ها تشکیل شدن انتقال میدن واست که اون مرحله ی انتقال دیگه بیهوشی نداره،، من ۳ بار این کارارو انجام دادم نترس توکل کن به خدا انشالله واست بگیره

منم میخوام برم ولی هر دفعه یه مشکلی پیش میاد 

نمیدونم چرا قسمت نمیشه 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
عزیزم انشالله به زودی دامنت سبز شه،، بله برای ای وی اف باید تخمگ گیری بشی یاهمون پانکچر بشی که برای ...

اخهدمن سابقه بیهوشی داشتم قبلا دیر بهوش اومدم واسه همون استرس دارم.

شما نتیجه گرفتین.مشکلتون چی بود

شما مشکلتون چیه چند وقت اقدام هستین

من یه دختر دارم میخوام دومی رو ای‌وی اف کنم ب همراه تعیین جنسیت پسر البته تنبلی تخمدانم داشتم شوهرمم کم تخرکی دخترمو بعد نه ماه باردار شدم

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بیهوشی تخمک کشی خیلی ضعیفه سریع ب هوش میای

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
شما انجام دادین

آره عزیزم دوبار یبار بی حسی یبار بی هوشی.منکه بیهوشی و ترجیح میدم.بی حسی عوارض داره میگن البته شنیدم مطمئن نیستم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آره عزیزم دوبار یبار بی حسی یبار بی هوشی.منکه بیهوشی و ترجیح میدم.بی حسی عوارض داره میگن البته شنیدم ...

خدا حفظش کنه برات عزیزم واسه منم دعا کنید.انقد دارو امپول مصرف کردم که دیگه بدنم‌نمیکشه