گلم ببین یه خانوم هس با کمک ساب میتونه مشکلت حل کنه و باردار بشی کارش ردخور نداره
عزیزم باردارم..گفتن ب سندروم داون مشکوکه باید برم آمینو بشم ممنون
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
عزیز دلم ان شاءالله به سلامتی نی نی نازت رو بغل کنی استارتر ان شاءالله تو هم حال دلت خو ...
ممنونم دعام کن توروخدا...بخدا خسته شدم اون از باردار نشدنم اینماز این ..همیشه دست خدارو تو زندگیم حس کردن انشالله اینم بخیر بگذره
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
ان شاءالله بخیر میگذره گلم، اکثرا بعد آمینو متوجه میشن مشکل ندارن
انشالله منم بین اونا باشم..ذهن داغونمو چکار کنم ک همش فکر منفی میاد من همش میگم نکنخ خدایی نکرده من بین اون درصدی باشم ک مشکل دارن 😔😔دیگ کلا دیوونه شدم هیچی ازم نمونده فقط ی خبر خوب میتونه حالمو برگردونه