2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی به هرچی میخوای برسی عزیزم

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

ای کاش خدا دعاهای منم میشنید اشکهامو میدید😭😭😭تا حالا تو عمرم انقدر غصه نخورده بودم،واقعا پیر شدم اخه ی دختر ۲۳ ساله چقدر غصه بخوره 😔😔دلم میخواد برگردم ب بچگیم ک ندونم استرس و غصه چیه ..خدایا حالم خیلی بده 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
ای کاش خدا دعاهای منم میشنید اشکهامو میدید😭😭😭تا حالا تو عمرم انقدر غصه نخورده بودم،واقعا پیر شدم ...

الهی آمین ... خدا خیلی بزرگه 

بهترین اتفاق زندگیم  روز ۹/۹/۹۹ افتاد 😍 خدایا سپاسگزارم
چیشده گلم شاید من بتونم کمکت کنم امضامو بخون

عزیزم نمیدونم ساب چیه..نفهمیدم امضاتو

من تنبلی خیلی شدید داشتم وقتی ۲۰ سالم بود دکتر میگفت الا و بالله باید باردار بشی من گوش نکردم بعد۲ سال اقدام کردم ک با درمان باردار شدم و لطف خدا بود..حالا ۴شنبه باید آمینوسنتزبشم ان تی بالا بود ..واقعا دیگ حالم خیلی بده انگار کم اوردم الان ۳ هفته س ک من شبو روزم یکی شده حتی وزنم اضافه نمیکنم ..همه میگن خیلیا اینجوری بودن وسالم بوده اره منم توکل کردن بخدا ولی من چندتا فاکتور خطد دارم یکی ان بی دیده نشد دوم فامیلیم سوم ریسکم بالاست 😔😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
الهی آمین ... خدا خیلی بزرگه 

اره ب بزرگیه خدا شک ک ندارم حتی من آرامشمو مدیون خدام ب اینم فکر کردم حتی خدایی نکرده ۱ درصدم سقط بشه بازم مصلحته و خیره ولی نمیتونم بهش فکر کنم 

عزیزم نمیدونم ساب چیه..نفهمیدم امضاتو من تنبلی خیلی شدید داشتم وقتی ۲۰ سالم بود دکتر میگفت الا و با ...

گلم ببین یه خانوم هس با کمک ساب میتونه مشکلت حل کنه و باردار بشی کارش ردخور نداره

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
عزیزم نمیدونم ساب چیه..نفهمیدم امضاتو من تنبلی خیلی شدید داشتم وقتی ۲۰ سالم بود دکتر میگفت الا و با ...

عزیز دلم ان شاءالله به سلامتی نی نی نازت رو  بغل کنی 

استارتر ان شاءالله تو هم حال دلت خوب بشه 

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
یه نفر و دست دارم قصدش ازدواج نیست یک ساله کارم گریه ست

اگه قصد ازدواج نداره ولش کن ولی برای ازدواجت یه خانوم سراغ دارم کارش ردخورنداره

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏