فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زلیخا با دمیر ازدواج میکنه و حامله میشه تاعمینجادیدم
شغل مردم من جان دادن است جان دادن در جاده های ناهموار. جان دادن در ته دره ها. جان دادن در هوتک ها. جان دادن در شکم تمساح ها. جان دادن درمیان دود گازوئیل ها. جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها. شغل مردم من جان دادن است 🙃
خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
زلیخا با دمیر ازدواج میکنه و دوتا بچه میاره ییلماز با خانوم دکتر ازدواج میکنه پسر دار میشن بعد زن ییلماز واسه زلیخا توطئه میچینه دمیر فک میکنه زلیخا بهش خیانت کرده زلیخارو از خونه بیرون میکنه زلیخا عصبی میشه دمیر رو با تفنگ میزنه میره زندان
خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.