2777
2789
عنوان

گوشی بازا کدوم گوشی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 130 پست
بله خودمم دارم اطرافمم خیلی دارن  من راضیم نسبت به قیمتی که پرداخت کردم (از همه چیش به جز صفحه ...

سلام عزیزم من دیروز گوشی هواوی خریدم (nova5t).مثل سامسونگ پول مارک نمی گیره. بلکه واقعا خوبه .هم کیفیت دوربین هم پردازنده اش عالیه، هم بازیها و برنامه های سنگین رو ساسپورت میکنه .خیلی هم مقاومه، تو نمایندگی جلو مشتری گوشی رو کوبید به میز. 

سلام عزیزم من دیروز گوشی هواوی خریدم (nova5t).مثل سامسونگ پول مارک نمی گیره. بلکه واقعا خوبه .هم کیف ...

مبارکتون باشه عزیزم 🌹❤️به سلامتی استفاده کنید انشاالله

گاهی فقط خودت میدونی چقد اون ادم سابق نیستی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروش گوشی موبایل شیائومی  در سایت  ثبت اگهی  و  نیازمندیهای رایگان  شپ ...

سابته تازه راه افتاده؟ هیچی نداشت اخه

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
سلام عزیزدلم قربون شما⁦❤️😍⁩ اره گرفتم شیایومی نت9پرو رم6حافظه داخلی64 چون بودجم به سامسونگ نخورد & ...

من موندم بین آ ۵۱ و نوت ۹ پرو ...فقد بخاطر دوربین اصلی پشت 

ک برای سامسونگ ۴۸ و شیائومی۶۴..

در عوض صفحه و طراحی سامسونگ بهتره 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
من موندم بین آ ۵۱ و نوت ۹ پرو ...فقد بخاطر دوربین اصلی پشت  ک برای سامسونگ ۴۸ و شیائومی۶۴.. د ...

عزیزم a51به نظرم بهتره 

اگر براتون امکانش هست عکسای هر دو رو با هم مقایسه کنین

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش