2777
2789
عنوان

کسایی ک خیاطی واردن میشه بیان یه لحظه فقط😭

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 27 پست

اگه بالاتنرو نشد کاری کنی میتونی یکار کنی اگه پایین تنه لباس حالته دامنی داره و فون شده میتونی از کمر برش بدی دامنه پشتو بدی ب جلو و برعکس ولی درباره بالاتنه نمیتونم چیزی بگم... فوقش درزش زیر کتو روسری میمونه یا یچیز برا تزیین بزن روش🤷🏻‍♀️

میدونم ی اندازس ولی خب جلو ی سری پنسا  داره برای دادن حجم سینه اگه مدل خاصی باشه و برش داده باش ...

واسه همین ک جلیقه ماننده

میخام جلو بسته باشه

برش خواصی هم نخورده سادس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیاطی بلدم به نظرم خیاطش وارد باشه می تونه یه مدل دیگه جلو بسته برات درست کنه ولی اینجوری نمی تون ...

سلام شماخیاطین؟ 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
سلام خیاطی بلدم ولی باید دستم باشه تا بگم چکارش کنی

چی دستت باشه😂بزار بینم چه شکری میخام بخوزم😅

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
سلام خیاطی بلدم ولی باید دستم باشه تا بگم چکارش کنی

میگم تازه میخام برم یادبگیریم خیلی علاقه دارم بنطرت چه مدت خوب یادمیگیرم میدونم همه میگن حوصله میخاد

میگم تازه میخام برم یادبگیریم خیلی علاقه دارم بنطرت چه مدت خوب یادمیگیرم میدونم همه میگن حوصله میخاد

بستگی به استعدادت داره و مربیت به نظرم اگه می زاشتن بعدش یه مدت پیششون کار کنی خیلی خوب بود

بستگی به استعدادت داره و مربیت به نظرم اگه می زاشتن بعدش یه مدت پیششون کار کنی خیلی خوب بود

فعلا میخام فقط دوختو دوز یاد بگیرم برای تولیدی کارکنم دستم روان شه، خیاط میگه واسه دوختو دوز باید چرخو بیاری مغازه ببرم وبیارم هرروز مشکله برام

فعلا میخام فقط دوختو دوز یاد بگیرم برای تولیدی کارکنم دستم روان شه، خیاط میگه واسه دوختو دوز باید چر ...

خوب نمیشه بری تو تولیدی همونجا یاد بگیری، ما چرخمون رو بردیم خونه خیاط جا گذاشتیم تا آخر دوره البته برای گلدوزی برای خیاطی لازم نبود

خوب نمیشه بری تو تولیدی همونجا یاد بگیری، ما چرخمون رو بردیم خونه خیاط جا گذاشتیم تا آخر دوره البته ...

میترسم والا میگم قطعه ای عوض نکنه یا ازش استفاده نکنه خراب شه