بچه ها شده حتی هزار تومن نداشته باشین نون بخرین نون تموم کردیم پول ندارم بخریم مجبور شدم از خواهرم دوهزارتومن بگیرم اونم اینجا کنار من زندگی میکنه تو این شهر غریب دانشجو هست واقعا روزگارم جایی رسیده پول نون ندارم میخوام سکته کنم از غصه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عیب نداره غصه نخور دنیا دوران دورانه یه روزی هم شانس تو میاد رو عزیزم به امید آینده ای بهتر ایشالا وضع توامخوب میشه منم شرایطم بده ن پولی روحی کاش پولی بود
آجی ببخشید ولی بجا اینکه پولت دادی بسته گرفتی اومدی اینجا حداقل ی کمش میزاشتی برا نونت
قضاوت کردی قضاوت حق الناسه امیدوارم در جایگاه من قرار بگیرید من منشی دکترم اینجا مطبمون وای فای داره من خودم و همسرم کار میکنیم همسرم بیماره هزینه کار کردنمون به خرجمون نمیخوره من باب درد ل گفتم اینجا حرف زدم ولی حق الناس بخشبده نمیشه شاید به نظر شما مسخره بیادتو تایپیک های قبلیم هم گفته بودم کار میکنم