2777
2789

مامانا پسرم ۲۵ روزشه ولی وزن گیریش خوب نیست هم شیرخودمو میدم هم شیرخشک یه دونه ببلاک دادم تا حالا الان هم سوپرا میل ولی وزنش خوب نیست.....البته دخترم هم همین بود هم شیرخشک میدادم هم شیرخودمو ولی اشتهاش کم بود ...پسرم میخوره ولی وزن نمیگیره...چی بدم بهش

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این قطعی نیست الان بچه خواهر شوهر من نان میخوره یوبس هم نیست مشالله ۹ ماهشه ۹ونیم وزنش وزن تولد ...

اره خب از سوپرا میل خیلی تعریف کردن ولی برای بچم وزن نمیده...واسع دخترم شیرخشکای خارجی میدادم الان شده دونه ای ۲۰۰ به بالا...شوهرم میگه ماهی یه دونه خارجی بگیر و یه دونه ایرانی ولی خب میترسم معده اش به بریزه

نان میگن یبوست میاره

من از تولدش اپتامیل و سوپرامیل و بیومیل دادم از هرکدوم حداقل ۶قوطی دادم بیومیل که خیلی دادم هیچ وزن نگرف همیشه خدا رو نمودار یکم پایینتر بود الان ی ماهه نان میدم ببینم ۱۳ بهداشت چی میگه وزنش چقد شده یه سالش میشه هم شیرم و میدم هم خشک

اره خب از سوپرا میل خیلی تعریف کردن ولی برای بچم وزن نمیده...واسع دخترم شیرخشکای خارجی میدادم الان ش ...

اره خب اینکارو نکن یا کلا خارجی بده یا ایرانی بده

حالا میخوای امتحانی نان رو بده ولی خب کلا شیرخشک ب بعضی بچها خیلی نمیسازه و چاق نمیکنه دختر منم وزن نمیگرفت الان ک غذا خور شده وزنگیریش خوبه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

ببین تولد پسر من ۲و۵۰۰ بود 

الانم وزنش زیاد نیست ولی رشدش نسبت به وزن اولیه خوبه دیروز بردم واکسن ۴ماهگی زدم بهداشت ۵و۷۰۰ بود تازه رفته تو ۵ ماهگی...

یه سرما خورد وزن کم کرد وگرنه بیشتر میشد با شیر خودم وزن‌گرفته شیر خودت رو تقویت کن من اگر پسرم و خودم سرما نمیخوردیم الان حداقل ۶ونیم بودش..

من الان که رفته ۵ماه نمیدونم کمکی شیر خشک بدم یا نه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
اره خب اینکارو نکن یا کلا خارجی بده یا ایرانی بده حالا میخوای امتحانی نان رو بده ولی خب کلا شیرخشک ...

چند ماهگی غذا دادی

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
ببین تولد پسر من ۲و۵۰۰ بود  الانم وزنش زیاد نیست ولی رشدش نسبت به وزن اولیه خوبه دیروز بردم وا ...

خودم هم اینکه اشتها ندارم و کم غذا هستم و وقتی هم اشتها داشته باشم با دوتا بچه و این درد سزارین که هنوز ولم نکرده و تنهایی وقت نمیکنم غذا بخوزم...روزی یه وعده غذا میخورم باقیش چای و میوه و ابمیوه و شیر و...

جهت  رشد و وزن  نوزاد و حتی کودکان  بهتر این توصیه پزشکی و تجرم من که نوزاد کم وزن داشتم   استفاده از شیر بز است . من خودم  کودکی 6 ساله داشتم که وزنش 9کیلو هفتصد گرم بود بارها پیش بزشک متخصص بردم و لی نتیجه نگرفتم یک روز که به شهرک اندیشه رفته بودم یک از اقوام شیر بز برای کودکش گرفته بود از مزرعه شیر بز  مروگل که در شهریار است . به من توصیه کرد و گفت شما که همکار کردی این شیر هم بده روزا بخوره چون مسئول مزرعه که یک دکتر هست گفته برای رشد و وزن نوزاد عالی است چون علاوه بر داشتن تمام انزیمهای شیر مادر  96 درصد از کل پروتئین و املاح شناخته شده در این شیر است. من هم گوش گرفتم و یک هفته استفاده کردم باور کنید معجزه اتفاق افتاد در این هفته نیم کیلو و در یک ماه دو کیلو به وزن  اضافه شده الان که 17 روز است دائم شیر از مزرعه می گیرم و میدهم  واقعا راضی هستم عالی بود .خدار شکر 

این تجربه ی صد تا شیرخشک عوض کردن  و رفتن پیش صد تا دکتره و کلی تحقیق برای 3 تا بچه اذیت کن 

اگر بچه مشکل خاصی مثل حساسیت نداره و میتونید شیر خارجی بخرید فقط سیمیلاک یا اس ام ای

اگر حساسیت داره خارجی میتونید بدید گلدن گات 

وزن نمیگیره  میخواید تپل بشه سیمیلاک

میخواید سبک باشه اس ام ای 

میخواید چرب باشه سیمیلاک

هضم خوب داشته باشه سیمیلاک 

از طعم شیر خوشش نمیاد اس ام ای

میل زیاد نداره به شیر بازم سیمیلاک 

البته اینا که گفتم منظور اس ام ای خارجی بود ایرانی ها خیلی با هم فرقی ندارن متاسفانه 

حتما حتما از جای معتبر بخرید خواهشا سلامت کوچولوتونو سر سری نگیرید . 

من خودم از فروشگاه مادران میخرم فقط و فقط . تو گوگل بزنید فروشگاه مادران میاد . برای دکتر محسن نظریه این فروشگاه و همه ی کالاهاش اصله و سالم میاد تو ایران

بر اساس قیمت هم به هیچ وجه خرید نکنید این محصولات خیلی خیلی حساس تر از این حرفاس از جنوبم توصیه میکنم نخرید 

اگر توانتون نمیرسید کلا خارجی نخرید 

اگر خس خس سینه داره یکم از حجم شیرش کم کن اگر درست نشد ببین کولیک داره یا نه 

اگر کنار کولیک و رفلاکس اگزما یا علائم دیگه داشت حسایسیت داره اس ام ای براش خوب نیست چون پروتئینش گاویه 

اگر شیرخودتو میدی مثل من  بیچاره نیستی  میخوای در کنار شیر خودت شیرخشک بدی بازم اگر حساسیت نداشت اس ام ای اگر داشت گلدن گات 

اگر نارس بدنیا اومده و خیلییی خیلیی وزنش کمه سیمیلاک نئوشور 

اگر رفلاکس معمولی داره و به خاطر حساسیت نیست بازم اس ام ای اما اگر شدیده اپتامیل ar  بده 

اما اگر رفلاکسش از حساسیت باشه باید یا گلدن گات بدی یا شیر هیدرولیز شده که اونا بدرد نمیخره البته ولی خب ادم مجبور میشه بعضی مواقع