2777
2789

سلام سلام

منم توی هفته بیستم هستم

بچه دوممه 

سزارین قراره بشم 

دکترم میگه بیست و دو بهمن تاریخ زایمانم ولی میخوام تا اوایل اسفند نگهش دارم

اخه توی سی و هشت هفته سزارین میکنن

سلام منم مامان نی نی اسفندیم😍الانم ۱۷ هفته کاملم.۲۱ مهر نوبت انومالی دارم همه بهم میگن بچم پسره امی ...

سلامت باشی، من الان ۱۶ هفته و ۲ روزم دو روز پیش آنومالی دادم البته قراره یکیشم ۱۸ هفته بدم، امروزم آزمایش غربالگری دوم رو دادم،سونو گفت نی نی پسره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سلام منم توی هفته بیستم هستم بچه دوممه  سزارین قراره بشم  دکترم میگه بیست و دو به ...

اینجا از تاریخ طبیعی زایمان یه هفته نهایت ۱۰ روز زودتر سزارین میکنن

سلام منم مامان اسفندی ام ..وقت طبیعی ام ۳ فروردین کلی اسفند سز میکنم شایدم ۱۷ اسفند روز تولدم که ۳۷ هفته و ۵ روزشه سز کنم گه روز تولدم به دنیا بیاد فسقلی

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

من قرار بود مامان آذر باشم،اگه بچم بود الان حدود ۳۱ هفته ام بود،ولی توی ۴ماه مجبور به سقطش شدم😭،ابان میخوام اقدام کنم دوباره،خانوما امیدوارم بچه هاتون همگی سالم بیان بغلتون،خیلییییی واسه منم دعا کنید

سلامت باشی، من الان ۱۶ هفته و ۲ روزم دو روز پیش آنومالی دادم البته قراره یکیشم ۱۸ هفته بدم، امروزم آ ...

سلام عزيزم،،من اتفاقي يه تاپيك شما رو ديدم كه درباره ي تعيين جنسيت تحقيق ميكردين،خوشحالم كه نتيجه گرفتين،ميتونين منو راهنمايي كنين؟؟ميخوام رژيم بگيرم اما اينقدر مطالب ضد و نقيضه كاملا گيج شدم..شما عرق قاصدك خوردين؟؟

سلام عزيزم،،من اتفاقي يه تاپيك شما رو ديدم كه درباره ي تعيين جنسيت تحقيق ميكردين،خوشحالم كه نتيجه گر ...

من اصلا هیچی نخوردم رژیم نگرفتم، دلم میخواست بگیرم ولی یه گرهی افتاد یه مشکلی برام پیش اومد به دلم بد اومد نگران شدم انجام ندادم

فقط همسرم رو سیاه دانه آبجوش میریزه دم میکنه میخوره نمیدونم تاثیر داشت یانه

اما یه سری چیزا هستن اگه بخوای رژیم بگیری بگو بگم برات ولی بنظرم بسپر بخدا

من اصلا هیچی نخوردم رژیم نگرفتم، دلم میخواست بگیرم ولی یه گرهی افتاد یه مشکلی برام پیش اومد به دلم ب ...

نه من بيشتر از ٢ تا بچه نميخوام،يه دختردارم،دوس دارم تلاشمو بكنم يه پسر هم داشته باشم،من تلاشمو ميكنم اما بقيشو ميسپارم به خدا،،اگه نشد هم ناراحت نميشم،شما اگه اطلاعاتي دارين ممنون ميشم بگين